Δέλλας: «Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι»

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς με τον Ατρόμητο. Η νίκη – πρόκριση με μία τόσο επιβλητική εμφάνιση ήταν η αιτία.

Ωστόσο ο «Κολοσσός» έχει ένα μότο από την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής: «Δεν πετάμε στα σύννεφα στις νίκες, ούτε κατεβαίνουμε στα… Τάρταρα στις ήττες». Η διαχείριση των συναισθημάτων έχει για τον προπονητή της ΑΕΚ τεράστια σημασία και αυτό φροντίζει να το περνάει σχεδόν καθημερινά και στους παίκτες του.

Έτσι και πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης ο Δέλλας έδωσε εκ νέου συγχαρητήρια στους παίκτες του, όμως φρόντισε να τους «προσγειώσει» ενόψει του αγώνα με την Καλλιθέα την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την εικόνα που παρουσιάσατε. Κάναμε ακριβώς ότι είχαμε πει. Ακολουθήσαμε την τακτική που είχαμε σχεδιάσει και ήσασταν 100% συγκεντρωμένοι. Αυτό είναι και το μυστικό. Όταν θα είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι, θα έχουμε αυτή την εικόνα και θα παίρνουμε τα αποτελέσματα», είπε αρχικά ο τεχνικός του δικεφάλου για να προσθέσει στη συνέχεια: «Θα σας το πω για άλλη μια φορά. Πρέπει όλοι να είστε έτοιμοι για να βοηθήσετε ανά πάσα στιγμή. Έρχονται πολλά παιχνίδια. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές και πρέπει να είστε όλοι πανέτοιμοι, γιατί θα σας χρειαστώ όλους. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Μην ξεχνάτε πως έχουμε σε δυο μέρες παιχνίδι για το πρωτάθλημα που δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και σοβαροί».

Σχετικά άρθρα