Παπαθεοδώρου: «Να ελέγξουμε το ρυθμό»

Την ανάγκη να επανέλθει η Νέα Κηφισιά στις νίκες επισήμανε ο τεχνικός της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Κόροιβο στην Αμαλιάδα. 
«Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Στόχος μας είναι να επανέλθουμε στις νίκες και τις επιτυχίες, παίζοντας βέβαια απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και σε δύσκολη έδρα. Θα πρέπει να ελέγξουμε τους καλούς περιφερειακούς παίκτες που έχει ο Κόροιβος, να ελέγξουμε το ρυθμό καθώς παίζουμε εκτός έδρας και βέβαια να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Τα ατού για την ομάδα της Αμαλιάδας είναι οι καλοί σκόρερ που έχει στην περιφερειακή γραμμή, η εμπειρία κάποιων παικτών όπως ο Βασίλιεβιτς και ο Γκάρετ από το ελληνικό πρωτάθλημα και το γεγονός ότι ο Κόροιβος παρά τα άτυχα αποτελέσματα έχει παλέψει όλα τα ματς και δείχνει πολύ καλό πρόσωπο».
Για το που θα στηριχθεί η Κηφισιά: «Στην θέληση που έχουμε για να επανέλθουμε στις επιτυχίες».
Από την πλευρά του ο 19χρονος Μαυροβούνιος γκαρντ της Νέας Κηφισιάς, Πέταρ Πόποβιτς τόνισε:
Για τη σημασία του ματς: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας απέναντι σε μια ομάδα που θέλει νίκες για να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Μετά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις μας και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες και πάμε στην Αμαλιάδα με μοναδικό στόχο τη νίκη».
Για το κλειδί της επιτυχίας: «Να μπορέσουμε να παίξουμε την πολύ καλή άμυνα που παίζαμε στις πρώτες αγωνιστικές, να βγάλουμε ενέργεια σε άμυνα και επίθεση και να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση μας».
Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Η πολύ δυνατή έδρα που διαθέτει και οι έμπειροι παίκτες στην περιφέρεια που θα πρέπει να σταματήσουμε».
Για το που θα στηριχθεί η Κηφισιά: «Στην ποιότητα που διαθέτουμε στο ρόστερ μας, στην εμπειρία των Ελλήνων παικτών μας αλλά και στο πάθος και την δίψα που έχουμε να επιστρέψουμε στις νίκες».

Σχετικά άρθρα