Ο Μέσι… καθαρίζει τον Λουίς Ενρίκε;

Ο Λιονέλ Μέσι… τρώει τον Λουίς Ενρίκε; Ο τηλεοπτικός σταθμός «TV3», που εδρεύει στην Καταλώνια, αποκάλυψε ότι την Πέμπτη υπήρξε ραντεβού του Αργεντινού άσου με τον Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου ( πρόεδρος της Μπαρτσελόνα) και ο τελευταίος διαβεβαίωσε τον άσο των «μπλαουγκράνα» ότι ο Λουίς Ενρίκε θα αντικατασταθεί!
Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος την Τετάρτη, λόγω και της κρίσης στον σύλλογο αναγκάστηκε να ανακοινώσει πρόωρες εκλογές, φέρεται να εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον Λιονέλ Μέσι…
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου εκμυστηρεύτηκε στον Αργεντινό άσο ότι ο Λουίς Ενρίκε… μετράει ώρες στον πάγκο των «μπλαουγκράνα», αναφέροντάς του ακόμα πως αναζητεί έναν υπηρεσιακό τεχνικό για να καθίσει στον πάγκο μετά την αλλαγή στην άκρη του πάγκου.
Όπως μετέδωσε το «TV3», ο διεθνής άσος έκανε γνωστό στον πρόεδρο της ομάδας πως δεν έχει καλή σχέση ούτε με τον νυν προπονητή ούτε και με το επιτελείο του ενώ φέρεται να του πρότεινε τον Φρανκ Ράικαρντ για διάδοχό του στον πάγκο!!!
Να αναφέρουμε πως τον τελευταίο καιρό έχουν… γραφτεί πολλά και για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι. Ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου είχε τονίζει πάντως ότι ο Αργεντινός άσος δεν πωλείται, ενώ ανέφερε πως και ο Λουίς Ενρίκε θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Σχετικά άρθρα