«Φύλλο και φτερό» την Ξάνθη ο Περέιρα

Ο Βίτορ Περέιρα δέχτηκε χτες στο Ρέντη τις ευχές του Μίτσελ σε συνάντηση που είχαν ο νυν με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο να έχει «πέσει με τα μούτρα» στη δουλειά για να προετοιμάσει κατάλληλα το παιχνίδι της Κυριακής στην Ξάνθη και να κάνει πρεμιέρα με νίκη στον ερυθρόλευκο πάγκο, σε ένα από τα πιο κομβικά ματς του φετινού πρωταθλήματος. 
 
Ο Περέιρα μελετά διαρκώς τον τρόπο παιχνιδιού της Ξάνθης στις νίκες της επί του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ, όπως φυσικά βλέπει συνεχώς και αγώνες του Ολυμπιακού έχοντας διαρκή συνεργασία με τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ, έτσι ώστε να κάνει τις καλύτερες επιλογές για την σημαντική αναμέτρηση και τον στόχο του «διπλού».
 
Η πρόθεση του Πορτογάλου είναι να παίξει με 4-3-3 και ετοιμάζει για τα δύο άκρα τους Ντοσεβί και Αφελάι. Ενώ για τη μεσαία γραμμή η πιθανότερη τριάδα είναι αυτή με Μανιάτη, Κασάμι, Τσόρι. Στην επίθεση θα είναι φυσικά ο Μήτρογλου, αλλά ο Περέιρα υπολογίζει πολύ και τον Μπενίτες. Μετά τη σημερινή προπόνηση το μεσημέρι στο Ρέντη θα βγει η αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα με τσάρτερ για τη Θράκη. 
 
Μετά το παιχνίδι της Ξάνθης ο Ολυμπιακός θα κινηθεί ουσιαστικά για τα μεταγραφικά ζητήματα, κατόπιν τελικής σύσκεψης ανάμεσα στη διοίκηση, τον προπονητή και τους σκάουτερ. Υπαρκτός στόχος είναι ο Σεμπάστιαν Μπλάνκο της Γουεστ Μπρομ, με τις επαφές για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να είναι προχωρημένες. Για την άμυνα υπάρχει ενδιαφέρον για τον στόπερ της Λάτσιο Μικαέλ Σιανί, ενώ είναι προφανές ότι θα υπάρξουν κινήσεις και από την πλευρά του Περέιρα, εφόσον ο ίδιος κρίνει ότι η ομάδα χρειάζεται να ενισχυθεί σε άλλες θέσεις αλλά και ενδεχομένως να έχει κάποιες δικές του επιλογές για εκεί που ψάχνεται ο σύλλογος. 
 
Στην Ισπανία υπήρξαν δημοσιεύματα ότι ο Ερίκ Αμπιντάλ δεν θα πάει στην Μπαρτσελόνα και σκέφτεται να ενεργοποιήσει άμεσα την πρόταση συνεργασίας που έχει δεχτεί από τον Ολυμπιακό.
 
Ενώ στην Τουρκία επιμένουν ότι η Εσκισεχίρ θέλει να πάρει άμεσα από τον Ολυμπιακό τον Τζίμι Ντουρμάζ. 

Σχετικά άρθρα