Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις του Σαββάτου – Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, θεραπεύεσαι!
Οι προβλέψεις του Σαββάτου - Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, θεραπεύεσαι! thumbnail

Οι προβλέψεις του Σαββάτου – Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, θεραπεύεσαι!

ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Δεν βρίσκεις εύκολα το περιβάλλον που μπορεί να σε στηρίξει και να σε κάνει να νιώθεις άνετα και ελεύθερα. Το ότι πρέπει να κάνεις το καθήκον σου δεν είναι και η καλύτερη σου στιγμή γιατί χάνεις τον αυθορμητισμό σου και αυτό σίγουρα δεν σου αρέσει καθόλου. Τα κουτάκια δεν σου πάνε γιατί δεν έχεις έτσι συνηθίσει.
Ερωτικά: Με τον/ην Παρθένο μερικές φορές δεν μπορείς να επικοινωνήσεις όπως θα ήθελες και θα κρατήσεις αποστάσεις αν δεν το ξεπεράσεις. Εκτός αν νιώσεις λύπη ή ακόμα και συμπόνια για το άτομο που σε ενδιαφέρει και τότε θα αλλάξεις τελείως συμπεριφορά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην το βάζεις κάτω ακόμα και αν έχεις δυσκολίες επειδή βρίσκεις πολλές αντιξοότητες και καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Αν μπεις βαθιά στην ανάλυση και στην λεπτομέρεια θα εξυπηρετήσεις τον εαυτό σου και το έργο σου.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Η προσπάθεια που κάνεις για να βάλεις την ζωή σου σε μια τάξη και οργάνωση θα βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις σημαντικές, παρόλο που έχει ξεκινήσει να λειτουργεί στην ζωή σου ένας κανόνας που σε κάνει ανήσυχο/η γιατί έτσι θα βιώνεις τις εμπειρίες γύρω σου.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Υδροχόο θα σε βάλει σε μικρές δοκιμασίες γιατί τα μηνύματα που δίνει ο ένας στον άλλον είναι αντιφατικά και περίεργα. Παρόλο αυτά θα καταφέρεις να έχεις ηρεμία και ασφάλεια γιατί θα την αντλήσεις από μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές ανακατατάξεις γιατί βλέπεις ότι για να μπορείς να σταθείς στην δουλειά σου θα χρειαστεί να δεχτείς και κάποιες συνεργασίες που σου φαίνονται περίεργες και συγχρόνως πολύ εξτρήμ για τις δικές σου πεποιθήσεις. Αλλά τελικά μπορείς να εξασφαλίσεις κάποιες σταθερές γιατί λειτουργεί σωστά το ένστικτό σου.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Αναγνωρίζεις ότι κάποιες δουλειές πρέπει να γίνουν άμεσα. Για αυτό όσο και να μην σου αρέσει αναλαμβάνεις ευθύνες που ίσως να σχετίζονται και με το σπίτι σου. Το ξεκαθάρισμα σε πράγματα και το πέταγμα άχρηστων αντικειμένων θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τα χρήσιμα μόνο. Υπάρχει βέβαια η περίπτωση να γίνεις υποχόνδριος/α με την δίαιτα και την καθαριότητα γι' αυτό πρόσεξε μην υπερβάλλεις.
Ερωτικά: Σου αρέσει που είσαι με ένα πρόσωπο γιατί βιώνεις κάτι καλό αλλά μερικές φορές σκέφτεσαι πράγματα που δεν σου αρέσουν, αν και δεν τα αναφέρεις ή υποχωρείς. Να σταματήσεις να κρίνεις μέσα σου και να τα αφήσεις να κυλήσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχολαστικότητά σου θα βοηθήσει μεν σε κάποιες δουλειές που χρειάζεσαι αλλά μπορεί να σου φέρει άγχος και εκνευρισμό. Το καλό όμως είναι ότι κρατάς κάποιες σωστές αποστάσεις και έχεις την διάθεση να μην διακόψεις τελείως την επικοινωνία ακόμα και σε κάποιες διαφωνίες που μπορεί να έχεις με τους γύρω σου.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Αναπτύσσοντας την διαίσθησή σου θα προχωρήσεις σε μικρές αλλά πολύ λεπτομερείς συλλήψεις σε θέματα που ίσως αφορούν σε γνώση ή μαγειρική, ξένες γλώσσες αλλά χειροτεχνία. Η επαφή με τα συγγενικά σου πρόσωπα θα είναι αρκετά καλή και θα έρθετε πιο κοντά γιατί θα έχεις διάθεση να τα εξυπηρετήσεις.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη από εξασφάλιση. Μια λεπτομερής κουβέντα όχι μόνο θα εξυπηρετήσει την φυσική σου περιέργεια αλλά θα σου λύσει και κάποιες απορίες για το άτομο που είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κάνεις συζητήσεις και πιθανόν ένα μικρό ταξίδι για να εξασφαλίσεις κάποιες καλές καταστάσεις για σένα ή ένα σημαντικό συμβόλαιο. Το σίγουρο είναι ότι έχεις την δυνατότητα να κάνεις καλές πωλήσεις και συμφωνίες οι οποίες θα σου φέρουν μακροπρόθεσμα χρήματα.


 


ΛΕΩΝ


Γενικά: Συνήθως καταπιάνεσαι με θέματα που δεν είναι τόσο πρακτικά αλλά σήμερα θα ασχοληθείς με κάποιο πρόσωπο που μπορεί να έχει πρόβλημα υγείας ή άλλα που εσύ θα βοηθήσεις να λυθούν. Το ίδιο πιθανόν να σου συμβεί και με ένα ζήτημα του σπιτιού σου σχετικό με κατασκευή ή επισκευή και ήταν σε εκκρεμότητα.
Ερωτικά: Διαθέτεις το σωστό ένστικτο αλλά και την λογική να τα βάλεις όλα κάτω και να σκεφτείς με πολύ ωριμότητα αυτά που ίσως σε απασχολούν. Αν δεν έχεις κάτι πολύ σοβαρό να επιλύσεις, θα ασχοληθείς με ένα πρακτικό θέμα που έχετε με το σύντροφό σου κι ίσως αναλάβετε μια φροντίδα. Αυτό είναι περισσότερο πιθανό να συμβεί με ένα Παρθένο ή Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Το πιο σημαντικό για σένα αυτή την στιγμή είναι η πρόληψη και η πρόνοια για κάποια θέματα που πιθανόν να συναντήσεις στην πορεία σου. Για αυτό σήμερα τουλάχιστον που θα έχεις την δυνατότητα να μεριμνήσεις για το τώρα που σε απασχολεί και προσπάθησε να μην το αμελήσεις.


 Διάβασε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/68639-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-10-1#ixzz3OPu4DSLX

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X