Έμειναν στο «Χ»

Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε κακό αγωνιστικό χώρο η Βέροια υποδεχόταν την Καλλονή και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό αφού έμειναν στο 1-1. Πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο που σημειώθηκαν και τα δύο γκολ. Καλύτερη η Βέροια στο δεύτερο μέρος έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι.
Α’ ημίχρονο:
Η Βέροια μπήκε πιο ζωηρά στο παιχνίδι και μόλις στο 7ο λεπτό είχε την πρώτη της ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν το δυνατό σουτ του Μπατιόν έξω από την περιοχή βρίσκει στο δοκάρι και η μπάλα καταλήγει άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Καλτσάς θα κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο Μπεν θα πάρει τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, θα ανέβει, θα βγάλει τη σέντρα στον Κλατσά και εκείνος μέσα στην περιοχή, με σουτ στην κίνηση θα γράψει το 1-0, με ένα πολύ όμορφο γκολ.
Η Καλλονή αντέδρασε και βγήκε μπροστά ψάχνοντας για την ισοφάριση. Ο Χουάνμα στο 14′ αποφεύγει στον Βέρτζο, πιάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής με τον Καντιμοίρη να διώχνει δύσκολα με τα πόδια. Στο 16’ο Αντέγιο εκτελεί το κόρνερ για την Καλλονή, ο Χουανμά πηδάει ψηλότερα από όλους, κάνει το 1-1 και φέρνει το ματς στα ίσια.
Στο 26′ ο Μπεν από πλάγια θέση μετά από πάσα του Βέρτζου κάνει το σουτ αλλά η μπάλα περνάει εκτός εστίας. Ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν. Στο 40′ ο Μπαργκάν, έπειτα από λάθος απομάκρυνση των αμυντικών της Καλλονής, σουτάρει εκτός περιοχής με τη μπάλα όμως να καταλήγει άουτ.
Β’ ημίχρονο:
Χωρίς αλλαγές παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος, με την Καλλονή να έχει την πρώτη ευκαιρία για γκολ. Στο 47′ Ο Τζαμπούρης κάνει ένα σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα δεν απομακρύνεται σωστά από τους γηπεδούχους και φτάνει στον Καλτσά, ο οποίος κάνει νέο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε εκτός. Στο 64′ ο Μπεν κάνει μία φοβερή προσποίηση στον Βαλιό, απελευθερώνεται και εξαπολύει ένα πολύ δυνατό σουτ αναγκάζοντας τον Χογκ σε απίστευτη επέμβαση.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βεργώνης σηκώνει τη μπάλα για τον Καλτσά, εκείνος μέσα από την περιοχή κάνει το γυριστό σουτ, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, ο Μπαργκάν παίρνει το ριμπάουντ αλλά το σουτ του κοντράρει και περνάει κόρνερ. Στο 79′ ο Καλτσάς βγαίνει τετ α τετ και χάνει μία μοναδική ευκαιρία αφού το κοντρόλ του ήταν πολύ κακό και προλαβαίνει το πορτιέρο της Καλλονής να μπλοκάρει.
Που κρίθηκε:
Οι παίκτες της Βέροιας δημιούργησαν φάσεις μπροστά από την εστία της Καλλονής ωστόσο δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στο πλεχτό. Η κακή τελική προσπάθεια των παικτών του Γκρανέρο ήταν αυτή που έκρινε το παιχνίδι και έμειναν οι δύο ομάδες στο 1-1.
Παίκτης από χρυσάφι:
Ο Καλτσάς της Βέροιας ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και αποτελούσε κίνδυνο για την άμυνα της Καλλονής. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπεν. Ο Χουάνμα ουσιαστικά χάρισε τον βαθμό στην ομάδα της Μυτιλήνης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Βέροια: Καντιμοίρης, Αραγόνες, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπεν, Μπατιόν (63′ Άρτσε), Παυλίδης (73′ Κάμπορα), Μπαργκάν (80′ Γεωργιάδης), Καλτσάς και Βελγώνης.
Καλλονή: Χογκ, Αντέγιο, Χωριανόπουλος (82′ Ναβάρο), Αναστασιάδης, Καλτσάς, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Βαλιός, Μίνγκας (73′ Καμαρά), Ντελγκάδο (84′ Μπαρέρα).

Σχετικά άρθρα