Στόπερ μόνο αν υπάρξει κάτι εξαιρετικό

Συζήτηση εφ όλης της ύλης έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Κορωπί με την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, του Τάκη Φύσσα, του Λεωνίδα Βόκολου, του Δημήτρη Σαραβάκου και του Γιάννη Αναστασίου.
Εκείνο το οποίο κυριάρχησε ήταν το θέμα των μεταγραφών των πράσινων. Τόσο εκείνων της χειμερινής περιόδου όσο και αυτών της καλοκαιρινής. Στον Παναθηναϊκό γίνεται από τώρα ο σχεδιασμός της ομάδας της επόμενη αγωνιστικής περιόδου. Στη συνάντηση εκφράστηκε η ικανοποίηση για την ενσωμάτωση στην ομάδα του Ταυλαρίδη αλλά και του Σωτήρη Νίνη, καθώς όπως τονίζεται είναι δύο παίκτες με χαρακτηριστικά που έλειπαν από το ρόστερ του Παναθηναϊκού και μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρακολουθούν στενά και τον Καλτσά που από το καλοκαίρι θα ντυθεί στα πράσινα και εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την απόδοση του, δείχνοντας τα προσόντα που διαθέτει.
Ο Παναθηναϊκός κάνει κι άλλες κινήσεις οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το αμέσως προσεχές διάστημα. Όσον αφορά πάντως την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, εκείνο το οποίο συμφωνήθηκε στη συνάντηση ήταν, πως αν δεν βρεθεί κάποια περίπτωση που να αξίζει πραγματικά, δεν θα γίνει άλλη μεταγραφική κίνηση.
Πιο συγκεκριμένα για τη θέση του στόπερ, έπεσαν αρκετές περιπτώσεις στο τραπέζι, ωστόσο καμία δεν κρίθηκε πως είναι καλύτερη του Σιλντενφελντ, στον οποίο υπάρχει εμπιστοσύνη κάτι που θα του επαναλάβουν οι άνθρωποι της ομάδας.
Παράλληλα, στη θέση αυτή υπάρχουν και ο Κουτρουμπής με τον Τριανταφυλλόπουλος, όπερ σημαίνει ότι Ταυλαρίδης, Νίνης και… μεταγραφές τέλος, αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο.

Σχετικά άρθρα