Βυθίστηκε… η Παρί στην Κορσική (video)

Νέα απώλεια είχε η Παρί Σεν Ζερμέν στο Σαμπιονά, καθώς… βυθίστηκε στην Κορσική! Η πρωταθλήτρια αν και προηγηθήκαμε 2-0 εκτός έδρας κόντρα στη Μπαστιά, έχασε με 4-2 από την γηπεδούχο, για την οποία σκόραρε ο Φρανσουά Μοντεστό. Έτσι, η Παρί δεν νίκησε για 3η σερί αγωνιστική (0-1-2) και έχασε την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή την Μαρσέιγ! Από την πλευρά της η Μπαστιά έμεινε αήττητη για 3η αγωνιστική (2-1-0) και ανέβηκε στους 21 βαθμούς, στο +2 από την ζώνη υποβιβασμού…  

Να αναφέρουμε πως η Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξε και χωρίς τους Καβάνι, Λαβέτσι, οι οποίοι έχουν τιμωρηθεί από την διοίκηση (αναμένεται να επιστρέψουν την Κυριακή στην ομάδα), λόγω της αργοπορημένης τους επιστροφής από την άδεια των Χριστουγέννων.  

Ο Λούκας Μόουρα στο 10′ και Αντριέν Ραμπιό στο 20′ πέτυχαν τα γκολ για την Παρί Σεν Ζερμέν. Η μπαστιά μείωσε με πέναλτι του  Ριάντ Μπουντεμπούζ στο 32’, ενώ ισοφάρισε ο Φρανσουά Μοντεστό (πρώην μέσος του Ολυμπιακού), στο 45’. Στο 56’ ο Ζουλιάν Παλμιερί πέτυχε το 3-2 με τρομερό σουτ στην κίνηση και ο ίδιος σκόραρε ξανά στο 89’, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2!

Οι συνθέσεις
ΜΠΑΣΤΙΑ: Αρεολά, Σιονί, Σκιλασί, Μοντεστό, Μαράνζ, Καουζάκ, Ρομαρίκ (64′ Αμπντουλάγ Κεϊτά), Μπουντεμπούζ, Ζιλέ, Παλμιερί, Μαμπουλού (87′ Πεϊμπερνέ).
ΠΑΡΙ ΣΖ: Ντουσέζ, Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαξουέλ, Καμπάγ (54′ Βεράτι), Ραμπιό, Ματουιντί (69′ Μπαεμπέκ), Λούκας Μόουρα, Παστόρε, Ιμπραΐμοβιτς.

Σχετικά άρθρα