«Τα προβλήματα μας συσπείρωσαν»

Τα προβλήματα τραυματισμών συσπείρωσαν τον Κόροιβο δήλωσε μετά την εντός έδρας νίκη επί της Κηφισιάς, ο προπονητής της ομάδας της Αμαλιάδας Χάρης Μαρκόπουλος.
Ο Μαρκόπουλος ευχήθηκε καλή χρονιά και έπλεξε το εγκώμιο της ΑΕΝΚ και του Ηλία Παπαθεοδώρου: «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί προερχόμασταν κάποια αρνητικά αποτελέσματα που με τον τρόπο που χάσαμε δεν ξέραμε πώς θα αντιδράσει η ομάδα. Παίζαμε με μια ομάδα πολύ οργανωμένη που ξέρει τι ζητάει μέσα στο παιχνίδι και δεν σας κρύβω πως πάρα πολλές ομάδες έχουν αντιγράψει κομμάτια που έβαλε στο παιχνίδι της από πέρυσι η Κηφισιά. Και όλα αυτά είναι απόρροια της δουλειάς του κόουτς Παπαθεοδώρου και του επιτελείου του».
«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς», επισήμανε ο κόουτς του Κοροίβου και εξήγησε: «Πέντε πέντε παίξαμε για πρώτη φορά εχθές, καθώς κάθε μέρα είχαμε τρεις ή τέσσερις τραυματίες και πάντα διαφορετικούς, οπότε δεν μπορούσαμε να βρούμε πάντα χημεία αυτή την εβδομάδα. Αλλά νομίζω πως αυτό συσπείρωσε την ομάδα. Την έκανε πιο συγκεντρωμένη από κάθε άλλη φορά και με όπλο το αμυντικό μας κομμάτι και με κάποια σημαντικά ελεύθερα σουτ ή και μαρκαρισμένα, αλλά με αυτοπεποίθηση, πετύχαμε 11 τρίποντα, κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει φέτος. Χτίσαμε μια διαφορά και την συντηρήσαμε».
«Αυτό που κρατάμε είναι η νίκη και συνεχίζουμε», είπε ακόμη ο Μαρκόπουλος και τόνισε: «Εκτός από τα συγχαρητήρια στα παιδιά, αξίζουν πολλά μπράβο σε όλο το σταφ, που έκανε πάρα πολύ δουλειά με τους τόσους τραυματίες, βρήκε τον τρόπο για να είναι έτοιμοι. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, που για μία ακόμη φορά ήταν παρών και μας βοήθησε σημαντικά. Αυτό που θέλουμε να χτίσουμε με τον κόσμο είναι να βλέπει την ομάδα σαν παιδί του που ακόμα και όταν αυτό δεν πάει καλά σε κάτι θα είναι εκεί δίπλα του να τον στηρίξει. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε. Εμείς στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για να δούμε τι κάναμε και τι παραπάνω θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει».
«Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας για εμάς», σχολίασε ο Νίκος Αγγελόπουλος, ο 31χρόνος φόργουορντ της ομάδας της Αμαλιάδας και εξήγησε: «Αν δεν καταφέρναμε να κερδίσουμε θα μπλέκαμε σε μπελάδες».
«Ήταν μια από τις λίγες φορές πού ήμασταν τόσο σκληροί στην άμυνα και προσηλωμένοι στο πλάνο μας», υπογράμμισε ο Αγγελόπουλος. «Για 40 λεπτά όλοι δώσαμε το 100% και από ένα σημείο και μετά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η συνέχεια για εμάς είναι πάρα πολύ δύσκολη. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι στη Ρόδο με τον Κολοσσό, όπου θα κάνουμε τα πάντα όλη την εβδομάδα για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».
«Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον φυσικοθεραπευτή μας, Δημήτρη Λυμπέρη, ο οποίος λόγω κάποιου προσωπικού προβλήματος αναγκάζεται να μας εγκαταλείψει για τη Γερμανία», σημείωσε ο 31χρόνος φόργουορντ του Κοροίβου. 

Σχετικά άρθρα