Γρηγορίου: «Άδικο το αποτέλεσμα»

Η Κέρκυρα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη παρότι ανέτρεψε το αρχικό 1-0 στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Οι Φαίακες κλείστηκαν στην άμυνα τους μετά το 2-1, έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Βενέτη και μοιραία γνώρισαν την ήττα με 3-2.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε περισσότερο στην αποβολή του Βενέτη και τόνισε πως οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο.

«Ήρθαμε να διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς γνωρίζοντας ότι ο ΟΦΗ έχει τα γνωστά προβλήματα, τα οποία στην εξέλιξη του αγώνα δεν φάνηκαν ιδιαίτερα. Το πρώτο ημίχρονο μας ανήκει εξ’ ολοκλήρου, μείναμε στην μοναδική καλή στιγμή που είχε ο ΟΦΗ, αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε. Βάλαμε δύο επιθετικούς, προηγήθηκαμε και όλα πήγαιναν καλά μέχρι την αποβολή του Βενέτη. Καθοριστική στιγμή είναι ο τραυματισμός του Ντιόγκο. Μετά την ισοφάριση, ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο του αγώνα, δεν έχω άποψη για το δεύτερο πέναλτι αλλά θεωρώ ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο, εμείς ήμασταν καλύτεροι – στο δεύτερο ο ΟΦΗ. Δεν θα έλεγα ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε σημάδια κόπωσης και ήδη κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, την Τετάρτη», είπε ο προπονητής της Κέρκυρας. 

Σχετικά άρθρα