Ασταμάτητες οι γυναίκες του ΠΑΟΚ, 3-1 τον Άρη

Συνεχόμενες νίκες μετρούν στο γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου οι παίκτριες του ΠΑΟΚ και αυτή την σεζόν. Και είναι λογικό καθώς γίνεται μια πολύ καλή δουλειά απο την έναρξη του πρωταθλήματος. Ήδη η μόνιμη πρωταθλήτρια Ελλάδας στις γυναίκες τα τελευταία δέκα χρόνια, αυτή του ΠΑΟΚ δηλαδή, την φετινή σεζόν μετρά 8 νίκες σε 8 παιχνίδια. 
Ο ΠΑΟΚ νίκησε και τον Άρη Θεσσαλονίκης στην Τριανδρία με 3-1 και έκανε το 8 στα 8. Έτσι, οι «ασπρόμαυρες» παραμένουν μόνες στην κορυφή της βαθμολογίας, μετρώντας 24 βαθμούς, με τέρματα 35 υπέρ και 2 κατά.
Πάντως, η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι για το 2015 δεν ήταν καλή, με τις Χατζηγιαννίδου και Ντιμιτρίγεβιτς να είναι οι μόνες που ξέφυγαν από τη μετριότητα. Το σκορ άνοιξε στο 12′ με κεφαλιά της Ντιμιτρίγεβιτς, για να ισοφαρίσουν οι «κίτρινες» σε 1-1 στο 35′. Μετά από πολύ ώρα πίεσης, στο 75′ η Γκάτσου με προβολή σημείωσε το 2-1. Στο 83′ Αδαμάκη βγήκε τετ α τετ με την αντίπαλη τερματοφύλακα και δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 3-1, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλιά της!
Διαιτητής ήταν ο Μελιτζανίδης από τον σύνδεσμο Ημαθίας.
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Κακαμπούκη, Βλασιάδου, Παντελιάδου, Ντιμιτρίγεβιτς, Δημητρίου, Μάρκου (87′ Γεωργίου), Γκάτσου (87′ Γιάννου), Χατζηγιαννίδου, Σακελλάρη (46′ Αρβανιτάκη), Αδαμάκη.

Σχετικά άρθρα