Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο Άρης στους Ιχθείς: Προσοχή στις παρεξηγήσεις σήμερα!
Ο  Άρης στους Ιχθείς:  Προσοχή στις παρεξηγήσεις σήμερα! thumbnail

Ο Άρης στους Ιχθείς: Προσοχή στις παρεξηγήσεις σήμερα!

Τα άστρα την Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου, με τον Άρη στους Ιχθείς: Αφορμή για παρεξηγήσεις!


Δύο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα την σημερινή μέρα. Αρχικά, μιλάμε για την μετακίνηση του Άρη, ο οποίος εγκαταλείπει το ζώδιο του Υδροχόου, για να περάσει σε αυτό των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου.

 

Οι Ιχθείς είναι ένα ζώδιο μεταβλητό, παθητικό και έχει σαν στοιχείο του το νερό, κάτι που δεν ταιριάζει με την πύρινη φύση του πλανήτη. Έτσι, το διάστημα αυτό, οι ενέργειες γίνονται πιο εσωτερικές, πολύ πιθανόν να νιώσουμε την ανάγκη να επικεντρωθούμε περισσότερο στον εαυτό μας. Είναι μια περίοδος που γινόμαστε πιο ευαίσθητοι και πιο ευάλωτοι απέναντι στην εξωτερική πραγματικότητα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει αρκετή σύγχυση στην ψυχολογία μας, δημιουργώντας και αρκετά προβλήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε πως δεν ξέρουμε πώς να κινηθούμε, ποια κατεύθυνση να ακολουθήσουμε, ενώ τα διλήμματα που θα δημιουργηθούν, δεν εξυπηρετούν τους στόχους και τους σκοπούς μας…

 

Ομολογουμένως, είναι μία δύσκολη περιοχή αυτή για τον Άρη. Το διάστημα που θα ακολουθήσει, είναι πολύ πιθανό κάποια πράγματα να λειτουργήσουν παρασκηνιακά, μια και όταν ο Άρης δεν μπορεί να εκφράσει την πραγματική του φύση, θα στραφεί και σε άλλες μεθόδους, που μπορεί να μην ταιριάζουν με την φύση του, αλλά θα τις χρησιμοποιήσει, προκειμένου να πετύχει το σκοπό του! Καλό είναι το διάστημα που θα ακολουθήσει να προσέξουμε πολύ το πώς κινούμαστε, αλλά πολύ περισσότερο το ποια πρόσωπα εμπιστευόμαστε…

 

Από την άλλη, είναι μία πολύ καλή περίοδος για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, με τις εσωτερικές μας αναζητήσεις ή ακόμα και με πνευματικά θέματα, που θα στρέψουν το ενδιαφέρον μας σε πιο θετικές και υγιείς κατευθύνσεις.

Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Ποσειδώνα


Βεβαίως, ο Άρης στην διαδρομή του αυτή συναντά αρκετές δυσκολίες. Τόσο τοτετράγωνό του με τον Κρόνο, που κορυφώνεται την ημέρα της Πέμπτης, όσο και η σύνοδός του με τον Ποσειδώνα στις 20 του μηνός, έρχονται να δυσκολέψουν πολύ το σκηνικό, δημιουργώντας έκρυθμες συχνά καταστάσεις, αλλά και έντονη ασάφεια στην ατμόσφαιρα, στις σχέσεις και την επικοινωνία.

 

Καρκίνοι και Σκορπιοί, είστε από τους ευνοημένους του κύκλου αυτού, μια και σας δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσετε με μεγαλύτερη ορμητικότητα τα σχέδιά σας ή ό,τι μπορεί να επιδιώκετε, ενώ είναι πολύ πιθανό να ανανεωθεί και το τοπίο της ερωτικής σας ζωής.

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X