Πέτριτς: «Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Για την εντυπωσιακή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη αλλά και για την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό μίλησε ο Μλάντεν Πέτριτς.

Οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια φανταστική εμφάνιση, πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Φυσικά στο δεύτερο μέρος δεν παίξαμε όπως στο πρώτο αλλά όταν νικάς με 5-0 σκέφτεσαι ήδη το επόμενο παιχνίδι. Ήταν μια καλή νίκη αλλά πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Τετάρτης».

Κάνατε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο ή το καλύτερό σας; «Νομίζω ότι ήταν σίγουρα ένα από τα καλύτερα. Το απόλαυσα πάρα πολύ. Όχι μόνο εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου. Το απολαύσαμε γιατί κάναμε πολλά πράγματα καλά. Σίγουρα πάντα υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που μπορείς να βελτιώσεις αλλά μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι από την εμφάνιση μας».

Εσύ έδινες ασίστ και ο Μπεργκ σκόραρε, συνεργασία από τα παλιά, από την κοινή σας παρουσία στο Αμβούργο; «Ναι ήταν πολύ όμορφα. Περιμέναμε πολύ καιρό για κάτι τέτοιο. Σε κάποια παιχνίδια ήταν κοντά αλλά σήμερα ήταν πολύ καλά».

Γενικότερα πάντως είχες καλή παρουσία και συνεργασία και με τον Κλωναρίδη και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες σου. Φαίνεσαι σε καλή κατάσταση… «Ναι είμαι ευχαριστημένος με το παιχνίδι μου. Όταν παίζω πίσω από τους επιθετικούς είναι το πιο σημαντικό να τροφοδοτώ τους επιθετικούς με καλές μπαλιές και σήμερα μπόρεσα να το κάνω».

Την Τετάρτη σας περιμένει το ματς με τον Λεβαδειακό. Στον πρώτο γύρο είχατε πετάξει δυο βαθμούς. Θέλετε τη νίκη που θα σημαίνει και τη ρεβάνς; «Ρεβάνς; Αυτό το παιχνίδι έχει περάσει. Δεν κοιτάμε πίσω. Σημαντικό για εμάς είναι να κοιτάμε μπροστά και μετά από μια τέτοια νίκη να δείξουμε ότι δεν ήταν απλά μια εμφάνιση σε ένα ματς αλλά να συνεχίσουμε και να δείξουμε ότι είμαστε ικανοί να έχουμε την ίδια απόδοση πιο συχνά».

Σχετικά άρθρα