Μπεργκ: «Μου είχε πέσει ο σίδηρος»

Η αδυναμία που ένιωθε ο Μάρκους Μπεργκ τις προηγούμενες εβδομάδες που είχαν ως αποτέλεσμα να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση οφειλόταν σε πτώση των δεικτών σιδήρου του οργανισμού, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην σουηδική εφημερίδα Aftonbladet. Ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε επίσης στο χατ τρικ που πέτυχε απέναντι στον Εργοτέλη, στη μάχη του τίτλου και τις πιθανότητες της ομάδας του αλλά και το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει πολύ σύντομα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ στην Aftonbladet:

Για το χατ-τρικ που πέτυχε: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα το ότι επέστρεψα στο σκοράρισμα, αλλά η αλήθεια είναι πως το ματς ήταν έντονο και αυτή τη στιγμή νιώθω κούραση».

Για το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Εργοτέλη: «Έχουμε παιχνίδι την Τετάρτη και στο τέλος της εβδομάδας ξανά. Αναγκαστικά έπρεπε να θέσουμε άλλο ρυθμό στο παιχνίδι».

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Μετά την επιστροφή μου από τον τραυματισμό μου, με χτύπησε αρκετές φορές ίωση με συνέπεια να πέσει ο σίδηρος στον οργανισμό μου και πρόσφατα άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα».

Για τις ελπίδες πρωταθλήματος: «Αν παίζουμε σε κάθε ματς όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο με τον Εργοτέλη έχουμε ελπίδες. Εφέτος είναι πιο ανταγωνιστικό το Πρωτάθλημα και πιο ισορροπημένο για μεγάλο διάστημα. Πέρσι είχε κριθεί ήδη τα Χριστούγεννα. Είμαστε κάποιους πόντους πίσω από την κορυφή όμως, οπότε εξαρτάται και από τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού».

Για το νέο του συμβόλαιο: «Έχουμε συμφωνήσει. Θα υπογράψω από μέρα σε μέρα, όταν όσοι πρέπει να βρίσκονται μπροστά θα έχουν χρόνο να κανονίσουμε συνάντηση. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε πανευτυχείς στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με φιλοδοξία. Θέλει να κατακτά τίτλους και να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη. Αυτός ο συνδυασμός μου ταιριάζει καλά, επίσης έχω ένα καλό συμβόλαιο στην ομάδα».

Για την πιθανότητα μεταγραφής: «Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει ρίσκο να αλλάξεις ομάδα. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι ένας σωστός σύλλογος και μια οικογένεια. Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό από ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι στη Σουηδία».

Σχετικά άρθρα