Σκουλ: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας ο διεθνής Κουβανός ακραίος Χαβιέ Ερνέστο Σκουλ Χιμένεθ , ο οποίος θα αποτελέσει τον τέταρτο ξένο της ομάδας του ΠΑΟΚ.
 

Ο 25χρονος διεθνής ακραίος παρά το πολύωρο ταξίδι (Κούβα -Άμστερνταμ -Αθήνα -Θεσσαλονίκη) έφθασε ορεξάτος και έτοιμος να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Συνεπείς στο ραντεβού του ο Κουβανός αθλητής έφθασε στο αεροδρόμιο Μακεδονία λίγο μετά τις 18:15.
 
Ο ταλαντούχος ακραίος στην πρώτη του μεταγραφή μακριά από την χώρα του εμφανίστηκε έκπληκτος από την υποδοχή που έλαχε στο αεροδρόμιο από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για να πάρουν τις πρώτες του δηλώσεις. Τον έμπειρο ακραίο υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο γιος του προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Κοστιάν Ανδρέου , ενώ στη συνέχεια ο παίκτης βρέθηκε στο PAOK Sports Arena όπου και ξεναγήθηκε στις εγκαταστήσεις.
 
«Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Αυτό γεμίζει ευθύνη. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ήρθα για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει για το πρωτάθλημα».
 
Όσο για το τι γνωρίζει για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ ο Χαβιέρ Χιμένεζ τόνισε : «Ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Έχω έρθει για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να το απολαύσω. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας , έχει όραμα και υψηλές φιλοδοξίες για τίτλους».
Τέλος ο διεθνής ακραίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Κουβανική Ομοσπονδία της χώρας , το Υπουργείο Αθλητισμού και την Ολυμπιακή Επιτροπή που του έδωσαν την ευκαιρία να φύγει με τις ευλογίες του και να αγωνιστεί σε μια ομάδα μακριά από την πατρίδα του: «Θέλω να ευχαριστήσω την Κουβανική Ομοσπονδία και το Υπουργείο Αθλητισμού που μου έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστών σε μια ομάδα του εξωτερικού. Είναι πολύ σημαντικό οι νεαροί παίκτες να φεύγουν σε ομάδες του εξωτερικού για να πάρουν αγωνιστικές εμπειρίες».
 
Ο διεθνής ακραίος παρά και την εύλογη κούραση από το ταξίδι έμεινε στο PAOK Sports Arena για να παρακολουθήσει μαζί με τη διοίκηση του συλλόγου το ματς του ΠΑΟΚ με τον Φοίνικα Σύρου.

Σχετικά άρθρα