«Κάναμε πολλά λάθη»…

Ο Άρης δεν άντεξε στην πίεση του Ολυμπιακού σήμερα στο ΣΕΦ σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη, προπονητή των «κίτρινων».

«Εμείς όπως προείπαν και οι δύο παίκτες, είχαμε μεγάλο διάστημα αποχής από επίσημα παιχνίδια», σχολίασε αρχικά ο κόουτς του Άρη και επισήμανε: «Δύσκολα βρίσκεις ρυθμό, δουλέψαμε αρκετά καλά, σήμερα για το μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου δεκαλέπτου ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά στη συνέχεια η πίεση του Ολυμπιακού ήταν τόσο έντονη και τόσο αθλητική, όταν παίζει σοβαρά και σύμφωνα με τις δυνατότητες του στην άμυνα, είναι πολύ δύσκολο να βρεις εύκολες πάσες ή ανοιχτά τρίποντα που είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία. Χρειάζεται τεράστια συγκέντρωση όταν ο αντίπαλος παίζει έτσι. Κάναμε πολλά λάθη, δεν είχαμε συγκέντρωση και έτσι η διαφορά άνοιξε».

«Καλή συνέχεια στον Γιάννη και στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη», συνέχισε ο Πρίφτης, ενώ σε ερώτηση για την απουσία του Βασίλη Σίμτσακ εξήγησε: «Έχουμε αρκετούς παίκτες, δεν ήταν αυτός πολύ σοβαρός λόγος για την εικόνα μας, η ομάδα συνεχίζει τη διαδρομή της. Για εμάς τα επόμενα παιχνίδια είναι τα σημαντικά και τα ουσιαστικά».

«Ήρθαμε σήμερα εδώ για να μπορέσουμε να βρούμε λίγο ρυθμό», δήλωσε ο Κώστας Χαρίσης, ο 36χρόνος σέντερ των «κίτρινων» και τόνισε: «Είχαμε μείνει αρκετό καιρό χωρίς αγώνες, προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε την ένταση, κάναμε αρκετά λάθη, ο Ολυμπιακός δεν συγχωρεί και έτσι η διαφορά έφτασε στους 20 πόντους. Εμείς κοιτάμε τα ματς που έρχονται που είναι πολύ σημαντικά».

Σχετικά άρθρα