Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ποια είναι η προσωπικότητα του αυτοκινήτου σας; Κάνε το τεστ και δες αν ταιριάζετε!
Ποια είναι η προσωπικότητα του αυτοκινήτου σας; Κάνε το τεστ και δες αν ταιριάζετε! thumbnail

Ποια είναι η προσωπικότητα του αυτοκινήτου σας; Κάνε το τεστ και δες αν ταιριάζετε!


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η…ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ;
Ποσο σας..ταιριαζει ;


Aριθμολογια και αυτοκινητο


Aπο τον Μανο Μηκιδη

Σε ένα από τα υπέροχα τραγούδια που μας έχει δώσει ο  Σ . Κραουνάκης , η αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού τραγουδά :

‘’Το σαραβαλάκι μου πώς το καμαρώνω,
με μαλώνει, το μαλώνω…’’

Το αυτοκίνητο η’ η μοτοσυκλέτα που οδηγούμε είναι κυριολεκτικά ένα κομμάτι από μας ,ζει μαζί μας , κάνει ταχύτερες τις μετακινήσεις μας ,βοηθά να κάνουμε την καθημερινότητα μας πιο άνετη.

Με την βοήθεια τις αριθμολογίας μπορούμε να  ‘’ερμηνεύσουμε’’ την ‘’ προσωπικότητα’’  του αγαπημένου μας μέσου.

Πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό, εφαρμόζοντας τις βασικές αρχές της αριθμολογίας?

Ας πάρουμε λοιπόν ……“χαρτί και μολύβι”..

Γράφουμε αναλυτικά κι με κεφαλαία τα  γράμματα που έχει η πινακίδα μας(που αποτελεί την ταυτότητα του οχήματος-μηχανής μας) όπως επίσης κ’ τους αριθμούς κυκλοφορίας.

Μετατρέπουμε καθένα από τα γράμματα σε αριθμό σύμφωνα με την παρακάτω αντιστοίχηση 

• Τα  A ,  I ,  Σ  στον αριθμο 1

• Τα  Β , Κ , Τ  στον αριθμο  2

• Τα  Γ  , Λ , Υ στον αριθμο  3

• Τα  Δ , Μ , Φ στον αριθμο  4

• Τα  Ε  , Ν      στον αριθμο   5

• Τα  Ο , Χ       στον αριθμο   6

• Τα  Ζ , Π , Ψ  στον αριθμο   7

• Τα  Η ,Ξ , Ω   στον αριθμο   8

• Τα  Θ , Ρ       στον αριθμο  9

 

Κάνοντας  μια απλή πρόσθεση των αριθμών που προέκυψαν από την αντιστοίχιση, μετατρέπουμε το άθροισμα μας σε μονοψήφιο αριθμό.Αυτός ο αριθμός ‘’ χαρακτηρίζει’’  το όχημα μας.

Ας δούμε ένα παράδειγμα…
Έστω ότι εξετάζουμε το αυτοκίνητο με αριθμό πινακίδας :
Υ Μ Ν  9867
Έχουμε Υ=3 , Μ=4 , Ν=5 άρα σαν σύνολο 3 + 4 + 5 + 9 + 8 +6 +7 =  42 = 6
Άρα για το παράδειγμα μας το 6 είναι ο αριθμός του οχήματος μας.

Κάνοντας λοιπόν την αντίστοιχη διαδικασία για το δικό μας μεταφορικό μέσο θα έχουμε:

ΑΡΙΘΜΟΣ  1
Oοδηγώντας ένα μεταφορικό μέσο που δονείται από τον αριθμό 1 θα νιώθετε πάντα μια αυτοπεποίθηση, σιγουριά ,κάτι σαν οι βασιλιάδες του δρομου!!Σιγουροι για την ανταγωνιστική του..ικανοτητα θα σας παρασύρει να πατήσετε το γκάζι λίγο παραπάνω ,να κάνετε ριψοκίνδυνη οδηγηση.Αν το χρώμα του αυτοκίνητου σας είναι κόκκινο η’ πορτοκαλί υπάρχει κίνδυνος για ατυχήματα η’ ..πρόστιμα!!

ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Οδηγώντας ένα αυτοκίνητο-μηχανή με  αριθμό πινακίδας 2  να είστε έτοιμοι να…παραχωρειτε πάντα  δρόμο –χώρο σε άλλα οχήματα , καθώς η δόνηση του 2 αντιπαθεί τις κόντρες!!. Το όχημα  2 πρέπει πάντα να διατηρείται καθαρό , σε καλή κατάσταση ,με τακτικά σέρβις – φροντίδα διαφορετικά θα παρουσιάζει συχνότερα πρόβλημα σχετικά με κάποιο άλλο όχημα . Αυτό το αυτοκίνητο-μηχανή είναι μια ερωτική ‘’παγίδα’’ καθώς έλκει εύκολα το άλλο φυλλο…Μπορει να γίνει μια φωλιά αγάπης..

ΑΡΙΘΜΟΣ  3
Οδηγώντας ένα αυτοκίνητο-μηχανή με  αριθμό πινακίδας 3 θα είστε σε θέση να κάνετε ΠΟΛΛΑΑ ταξίδια!! Κι μάλιστα θα απολαμβάνετε στην διάρκεια τους όλη την άνεση κ’ ηρεμία ακόμα κ’ αν το 3 αρι σας είναι ένα ταπεινό 500ρακι!!!Διαλεξτε ένα φανταχτερό χρώμα η’ αν δεν μπορείτε κάτι τέτοιο βαλτέ του ζάντες η’ έντονα αξεσουάρ!! Είναι ένα τυχερό νούμερο που θα σας δώσει μεταφορές που θα θυμάστε για τα γέλια κ’ την ξεγνοιασιά  σας!!..Δυναμωστε την μουσική κι αφήστε το αγαπημένο σας όχημα να …σας σύρει σε ρυθμούς πάρτι!!!

ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Οδηγώντας ένα αυτοκίνητο-μηχανή με  αριθμό πινακίδας 4 έχετε το καταλληλότερο μέσο για επαγγελματική χρηση.Αν  η εργασία σας έχει να κάνει με  μετακινήσεις (διανομέας , οδηγός φορτηγού , πωλητής , οδηγός ταξί , delivery) χρειάζεστε ένα αξιόπιστο μηχάνημα ,έναν ακούραστο εργάτη κ’ αυτό είναι το οχημα-4.Ειναι οχήματα που μπορούν να αγοραστούν άνετα με δόσεις –leasing κλπ καθώς ‘’έλκουν’’ ενεργειακά ,την μέθοδο , το πρόγραμμα , τον σχεδιασμο..Με κυβερνήτη τον Κρόνο έχουν σαν πιο ταιριαστό χρώμα το γκρι κ’ το άσπρο του πάγου.

ΑΡΙΘΜΟΣ  5
Το 5 είναι ο αριθμός της συνεχούς αλλαγής , της μετακίνησης , των μετακομίσεων ,της ανάγκης για ελευθερια.Φανταστειτε λοιπόν τι ταραχωδη…ζωη θα σημαίνει για το αγαπημένο σας μεσο!!Αν έχετε πάρει απόφαση να κάνετε τον ..γύρο του κόσμου έχετε διαλέξει το καταλληλότερο όχημα καθώς είναι ιδανικό για..’’χαοτικες’’ καταστάσεις κι συνεχή αλλαγή παραστασεων.Το 5 είναι ο αριθμός του απροόπτου  , όποτε είναι πιθανά προβλήματα να προκύπτουν από το πουθενά ακόμα κ’ αν έχουμε ένα καλοσυντηρημένο αυτοκίνητο – μηχανή.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Το 6 είναι ένας αριθμός που συμβολίζει την αγάπη ,την αρμονία , την ισορροπία ,την ανάληψη ευθυνών ,την οικογένεια .Άρα τι καλύτερο για κάποιον οικογενειάρχη  να έχει στην κατοχή του ένα αυτοκινητο-6;Χαρακτηριστικο του οχηματος-6 είναι η πρόσφορα, η υπηρεσία …Έτσι θεωρείται  ιδιαίτερα ιδανικό για ένα σχολικό όχημα ,πολύτιμη αγορά για κάποιον που τον ενδιαφέρει η ασφάλεια κ’ η σιγουριά μιας άνετης μετακινησης..Εδω ας μην αποκλείσουμε κ’ τις ρομαντικές βόλτες ,την αγαπησιαρικη διάθεση που μπορεί να μας δώσει ένα κάμπριο αυτοκίνητο ,με vintage στοιχειά..

AΡΙΘΜΟΣ 7
Το 7 είναι ο αριθμός της εσωτερικότητας , της πνευματικότητας , της δημιουργικής  μοναχικότητας . Ένα όχημα 7 ταιριάζει πιο καλά σε ανθρώπους που ασχολούνται με νοητικές η’ καλλιτεχνικές εργασίες  όπως συγγραφείς , καθηγητές , δικηγόροι , δημοσιογράφοι , άνθρωποι της κουλτούρας με την ευρύτερη έννοια. Είναι πολύ πιθανόν να αισθάνεστε έμπνευση κι ανάταση όταν οδηγείτε ένα αυτοκίνητο 7.Αν θέλετε καθοδήγηση – λύση σε κάποιο πρόβλημα απλά κάντε μια βόλτα με το 7-ρακι σας!! Θα δείτε ότι η διαίσθηση σας θα λειτουργήσει στο μέγιστο κ’ όλο κ’ κάποια ιδέα θα σας ..’’αποκαλυφθει’’!! 

AΡΙΘΜΟΣ 8
Ο αριθμός 8 εκφράζει τον πλούτο , την ευμάρεια , την ισχύ .Αν λοιπόν αυτό που ψάχνετε σε ένα αυτοκίνητο είναι η πολυτέλεια , τότε έχετε κάνει διάνα !Οδηγώντας αυτό το όχημα θα αισθάνεστε έναν αέρα …μεγαλείου άσχετα αν το αυτοκίνητο αυτό είναι χαμηλών κυβικων!!Αυτο που θα διαπιστώσετε είναι ότι όσο έχετε στην κατοχή σας το ..8αρι σας ,θα συμβούν ‘’καρμικα΄΄ – κομβικά γεγονότα στην ζωή σας.Το σίγουρο είναι ότι θεωρείται ένα καλότυχο νούμερο που σας ..οδηγεί σε ευκαιρίες ανοίγοντας σας δρόμους προς την επιτυχία!!

ΑΡΙΘΜΟΣ 9
Το 9 συμβολίζει την παγκοσμιότητα ,τον αλτρουισμό ,την πρόσφορα .Ταιριάζει γάντι σε όσους επαγγελματίες ασχολούνται με τον άνθρωπο , με την υπηρεσία .Είναι σχεδόν βέβαιο ότι με το όχημα αυτό θα βοηθήσετε πολύ κόσμο στην μεταφορά του η’ θα κάνετε πολλές δoυλιες με αυτό που αφορούν τους άλλους γενικά .Θεωρείται κάλος αριθμός για το επάγγελμα του θεραπευτή , του γιατρού , του νοσοκόμου ,για όχημα που προσφέρει βοήθεια ,ασθενοφόρα , πυροσβεστικά οχήματα κλπ.Ακομα θα το συναντήσουμε σε άτομα που σπουδάζουν ,που ασχολούνται με τις τεχνες.Ειναι πολύ πιθανό κατά την διάρκεια των ετών που έχετε αυτό το όχημα να μετακομίσετε αρκετές φορές.

Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος- Μαθηματικός


 Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X