Αφησε εκτός τον Τζαβέλλα ο Αναστασιάδης

Για το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι αναχωρεί ο ΠΑΟΚ που ξεκινά τον δεύτερο γύρο της Super League αντιμετωπίζοντας την ΑΕΛ Καλλονής στη Λέσβο.

Η προετοιμασία για τον αγώνα ολοκληρώθηκε με προπόνηση στην Τούμπα. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δούλεψαν στην τακτική με ασκήσεις κατοχής, αλλά και οικογενειακό δίτερμα με περιορισμούς στην επαφή με τη μπάλα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Μια απόφαση του Αγγελου Αναστασιάδη που έχει να κάνει με την δυσαρέσκειά του για την απόδοση του διεθνή αμυντικού στους τελευταίους αγώνες.

Στο διπλό πήρε μέρος και ο Κριστιάν Νομπόα που καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας υψηλής έντασης, ο Φάνης Τζανδάρης έκανε αποφόρτιση και δεν συμμετείχε στις ασκήσεις με μπάλα, ο Παναγιώτης Γλύκος συνέχισε θεραπεία κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης αποκατάσταση. Ο Νίκος Σπυρόπουλος γυμνάστηκε μόνος του καθώς εκκρεμεί η απολογία του στη διοίκηση του συλλόγου.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε τους παίκτες που υπολογίζει για τον αγώνα με την Καλλονή. Στην αποστολή είναι οι: Ιτανζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζανδάρης, Γκολάσα, Μαντούρο, Σαββίδης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουλούρης.

Σχετικά άρθρα