«Έτοιμοι για δύσκολο αγώνα»

«Είμαστε έτοιμοι για έναν δύσκολο αγώνα, για το οποίο έχουμε μεγάλο κίνητρο», επισήμανε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού της προσεχούς Παρασκευής (16/1, 9.45 μ.μ., ΝΕΡΙΤ) με αντίπαλο την Ζαλγκίρις Κάουνας για την 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που προέρχεται από μία χώρα που αγαπά το μπάσκετ», παρατήρησε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, προπονητής των «πρασίνων», για την συνάντηση της Παρασκευής (16/1) και εξήγησε: «Στη Λιθουανία όλοι αγαπούν το άθλημα και ξέρουμε ότι η Ζαλγκίρις είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παίζουν καλά, έχοντας συνδυάσει εξαιρετικά το νεανικό ταλέντο με τους έμπειρους παίκτες που έχουν». «Πρέπει να παίξουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη και το ξέρουμε αυτό», υπογράμμισε ο Ιβάνοβιτς.

«Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά για να υπερασπιστούμε την έδρα μας», δήλωσε ο Χαραλαμπόπουλος. Στην συνέχεια ο 18χρόνος φόργουορντ τόνισε: «Σεβόμαστε απόλυτα τη Ζαλγκίρις. Στόχος μας είναι να εστιάσουμε στην άμυνα και να παίξουμε έξυπνα στην επίθεση και τα 40 λεπτά του παιχνιδιού. Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς, για το οποίο έχουμε μεγάλο κίνητρο».

Σχετικά άρθρα