Αξίζει το όβερ στην Τρίπολη

113. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΒΕΡ 1.90
Με κεκτημένη ταχύτητα από την σπουδαία νίκη με 3-0 επί του ΠΑΟΚ έρχονται οι Αρκάδες οι οποίοι αποδίδουν εξαιρετικά ειδικά στη δημιουργία φάσεων. Εξίσου σημαντικό στοιχείο επίσης για την ομάδα του Βεργέτη είναι η αποτελεσματικότητα που εμφανίζουν οι παίκτες του στα τελειώματα των φάσεων. Σούπερ ο Ρόλε που επανέκαμψε και φτιάχνει το παιχνίδι των γηπεδούχων σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση ο ταχύτατος Γιαννιώτας. Το θετικό για τον Αστέρα εκτός όλων των άλλων είναι ότι σήμερα θα παραταχθεί χωρίς απουσίες βασικών στελεχών.
Ο ΠΑΣ δεν ανήκει στις ομάδες που παίζουν με στόχο τη νίκη μακριά από την καυτή έδρα τους. Στόχος των Ηπειρωτών στα εκτός είναι η πρωτίστως η διαφύλαξη του μηδέν στα μετόπισθεν και… ότι βγεί. Δυσκολεύεται στην Τρίπολη όπου μετρά τρείς ήττες και μία ισοπαλία την τελευταία πενταετία. Το ενδιαφέρον σε αυτό το ζευγάρι που αξίζει προσοχής και ίσως ένα στοίχημα με ρίσκο είναι ότι έχουν εύκολο το όβερ καθώς έχει εμφανιστεί ανεξαρτήτως έδρας οκτώ φορές στις 10 αναμετρήσεις τους! 
114. ΞΑΝΘΗ-ΒΕΡΟΙΑ 1 1.70
Αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες η γηπεδούχος μετά την απώλεια του αήττητου της έδρας πριν λίγες ημέρες από τον Ολυμπιακό. Ο Λουτσέσκου παραδέχτηκε ότι η νίκη με 3-1 των ερυθρόλευκων ήταν δίκαιη αλλά τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να αποδείξει ότι μπορεί να επιστρέψει στις νίκες και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδο στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης. Σκοράρει με άνεση στα Πηγάδια η Ξάνθη και το πιθανότερο είναι να τα καταφέρει να επιβληθεί κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τον τελευταίο μήνα. Με εξαίρεση το 209 επί της Νίκης Βόλου η Βέροια στα τέσσερα τελευταία πήρε μόνο μία ισοπαλία στην έδρα του Πανθρακικού με 1-1. Δέχεται εύκολα το γκολ και δεν πανηγυρίζει τόσο εύκολα όσο στο ξεκίνημα της σεζόν. Το πιθανότερο σενάριο είναι οι Ακρίτες να επιστρέψουν στις νίκες. 
115. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΒΕΡ 1.50
Καταιγιστικός ο Παναθηναϊκός την περασμένη Κυριακή συνέτριψε 5-0 τον Εργοτέλη σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Σε σούπερ αγωνιστική κατάσταση ο Μπέργκ που πέτυχε χατ τρικ και αποδεικνύει ότι η παρουσία του θα βοηθήσει τους “πράσινους” σημαντικά. Η ευκολία της ομάδας του Αναστασίου στο σκοράρισμα ειδικά στα εντός έδρας δίνει μεγάλες πιθανότητες στην εμφάνιση του όβερ άλλωστε ο Λεβαδειακός δεν ανήκει στην κατηγορία των ομάδων που φημίζονται για τις αμυντικές επιδόσεις τους εκτός έδρας.

Σχετικά άρθρα