Νέος κύκλος ροτέισον από τον Αναστασίου

Με αλλαγές αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου συγκριτικά με την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε και συνέτριψε (5-0) τον Εργοτέλη την περασμένη Κυριακή. Μολονότι οι Πράσινοι άγγιξαν το τέλειο στο α’ ημίχρονο της αναμέτρησης, ο κόουτς του Τριφυλλιού προτίθεται να αρχίσει έναν νέο κύκλο ροτέισον προκειμένου να αντεπεξέλθουν οι παίκτες και η ομάδα του στο βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί τις προσεχείς εβδομάδες και περιλαμβάνει ένα ματς ανά τρεις ημέρες.
 
Ηδη την Κυριακή ο ΠΑΟ αντιμετώπισε τον Εργοτέλη, σήμερα (14/1) υποδέχεται τον Λεβαδειακό, ενώ το Σάββατο (17/1) θα δοκιμαστεί στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Ακολούθως, θα παίξει στην Ξάνθη στις 21 Ιανουαρίου για το Κύπελλο, θα αναμετρηθεί με την Καλλονή στις 25/1 στη Λεωφόρο και τρεις ημέρες αργότερα και πάλι με την Ξάνθη στην έδρα του στη ρεβάνς των «32».
 
Ο μίνι μαραθώνιος θα κλείσει με τον εντός έδρας αγώνα εναντίον του Πλατανιά την 1η Φεβρουαρίου, καθώς το επόμενο ματς στην εμβόλιμη αγωνιστική που θα διεξαχθεί μεσοβδόμαδα είναι με τη Νίκη Βόλου, το οποίο βεβαίως θα κερδίσουν οι Πράσινοι στα χαρτιά.
 
Ως προς τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει ο Αναστασίου απέναντι στον Λεβαδειακό, δεδομένη είναι η παρουσία του Τριανταφυλλόπουλου αντί του τραυματία Μπούρμπου, του Ζέκα που εξέτισε την ποινή του και του Νάνο αντί του Χουχούμη, ενώ ανάσες είναι πιθανό να πάρει και ο Ταυλαρίδης ενόψει των δύσκολων εκτός έδρας ματς με Πανιώνιο και Ξάνθη. Επίσης θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Μέντες, ο Ντίνας, ίσως και ο Κοτσόλης!
 
Το πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων
14/01 Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός               Πρωτάθλημα
17/01 Πανιώνιος – Παναθηναϊκός                   Πρωτάθλημα
21/01 Σκόντα Ξάνθη – Παναθηναϊκός               Κύπελλο
25/01 Παναθηναϊκός – Καλλονή ΑΕΛ              Πρωτάθλημα
28/01 Παναθηναϊκός – Σκόντα Ξάνθη             Κύπελλο          
01/02/ Παναθηναϊκός – Πλατανιάς                 Πρωτάθλημα

Σχετικά άρθρα