Αρχική / Χρήμα με ουρά στον Άρη!

Χρήμα με ουρά στον Άρη!

Νέα ήθη και έθιμα από τον Αλεξ Κάλας που επιθυμεί να εφαρμόσει και στον ΑΡΗ τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι μισθοδοσίες στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στις επιχειρήσεις που διαθέτει. Ο ιδιοκτήτης του μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος, έδωσε εντολή να γίνουν πληρωμές την Παρασκευή, που θα αφορούν φυσικά την εξόφληση των ποδοσφαιριστών για το πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε ότι πριν από μια εβδομάδα ο Κάλας είχε εξοφλήσει στους παίκτες και τον Δεκέμβριο που άφησε απλήρωτο ο Γαλανός ενώ έχει υποσχεθεί ότι θα τους καταβάλει και το υπόλοιπο του Νοεμβρίου μόλις έχει μια πλήρη εικόνα για τα ποσά που οφείλονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από μια μόλις εβδομάδα μετά την ανάληψη του μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο ομογενής επιχειρηματίας, έχει ήδη βάλει ένα ποσό που φθάνει τις 100.000 ευρώ για πληρωμές σε παίκτες και προσωπικό, προκαταβολές για μεταγραφές, και διάφορες άλλες δαπάνες για λειτουργικά έξοδα.allaboutaris

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X