Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Η ερώτηση που πρέπει να κάνουν όλοι όσοι ετοιμάζονται να παντρευτούν!
Η ερώτηση που πρέπει να κάνουν όλοι όσοι ετοιμάζονται να παντρευτούν! thumbnail

Η ερώτηση που πρέπει να κάνουν όλοι όσοι ετοιμάζονται να παντρευτούν!«Ο γάμος κάνει τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους και πιο ικανοποιημένους από τη ζωή τους, σε σχέση με εκείνους που μένουν μόνοι τους», έγραφαν πρόσφατα οι New York Times. Αν όμως κάτι μας έχουν διδάξει οι αισθηματικές κομεντί, είναι ότι η απόφαση για τον γάμο είναι η δυσκολότερη που έχει να κάνει ο καθένας κατά τη διάρκεια της ζωής του.Σύμφωνα με το Bussiness Insider, υπάρχει μόνο μια ερώτηση, μια ερώτηση-έκπληξη θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κανείς, που πρέπει να κάνουν όλοι που ετοιμάζονται να παντρευτούν πριν πάρουν τη μεγάλη απόφαση.


«Εάν ζείτε μαζί με τον/την σύντροφό σας, που λείπει για ένα διήμερο μακριά από το σπίτι, και δείτε στο πάτωμα πεταμένο το αγαπημένο του κασκόλ, ή ένα ζευγάρι παπούτσια, ή ένα άλλο ρούχο του που είναι σημαντικό για εκείνον/η, πώς θα νιώσετε; Ενοχλημένοι που θα πρέπει να μαζέψετε την ακαταστασία του/της ή κοιτώντας το θα σας δημιουργηθούν ευχάριστες αναμνήσεις;».


Η ερώτηση αυτή είναι απλή καθώς στοχεύει σε κάτι ουσιαστικό: Το αίσθημα εκτίμησης ή δυσανασχέτησης για τον/την σύντροφό σας.


Και η απάντηση έχει τεράστια σημασία, σημειώνουν οι ψυχολόγοι. Και αυτό γιατί, όπως ο ίδιοι υποστηρίζουν, η καλοσύνη και η γενναιοδωρία είναι που κάνουν τις σχέσεις να διαρκούν. Δύο στοιχεία που δεν έρχονται αν δεν υπάρχει αλληλοεκτίμηση.
Πηγή: iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X