Πήρε Μάξι Λόπες η Τορίνο (video)

Στην Τορίνο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάξι Λόπες! Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην «Γκρανάτα» από την Κιέβο. Στον σύλλογο της Βερόνα αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του…
Ο Μάξι Λόπες πήρε και την Τορίνο το αγαπημένο του νούμερο, δηλαδή το «11» και δεν αποκλείεται να παίξει παιχνίδι με τη Λάτσιο για το Κύπελλο Ιταλίας. Να αναφέρουμε πως αυτή είναι η πέμπτη ιταλική ομάδα που θα παίξει ο Μάξι Λόπες, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της Μπαρτσελόνα!
 
//

Post by Torino Football Club.

Δείτε εδώ τους αριθμούς από την καριέρα του Μάξι Λόπες****
Επένδυση… στα γκολπόστ έκανε ο Άγιαξ, καθώς απέκτησε τον 18άχρονο Καμερουνέζο τερματοφύλακα, Αντρέ Ονανά, από την Μπαρτσελόνα. Για τον νεαρό γκολκίπερ υπήρχε συμφωνία για το καλοκαίρι. Ο Άντονι Θουμπιθαρέτα είχε κατηγορήσει μάλιστα τον «Αίαντα» για ασεβή συμπεριφορά. Ο πρώην άσος των «μπλαουγκράνα» αποτελεί εδώ και μερικές μέρες παρελθόν για την θέση του τεχνικού διευθυντή και έτσι η «Μπάρτσα» επέτρεψε στον νεαρό παίκτη να πάει από τώρα στο Άμστερνταμ.

Σχετικά άρθρα