Μαρκόπουλος: «Το πιστεύουν, το παλεύουν και δικαιώνονται»

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στην εκπνοή την Καντού με του σουτ του Δέδα στην Πυλαία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Last 32 του Eurocup.
Ο δικέφαλος έκανε μία μεγάλη ανατροπή και βρέθηκε με το ροζ φύλλο αγώνα. Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως η ομάδα του παλεύει μέχρι το τέλος κάθε παιχνίδι και δικαιώνεται.
«Παλεύουμε έως το τέλος και δικαιωνόμαστε, το ίδιο κάναμε και σήμερα (14/01) απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο», είπε αρχικα΄ο Σούλης Μαρκόπουλος.
Για το εάν θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη: «Στους περισσότερους τομείς ήμασταν καλύτεροι, η Καντού ήταν καλύτερη κοντά στο καλάθι και αυτό της έδινε προβάδισμα στο σκορ. Ξέρουμε ότι αυτή η φάση είναι δύσκολη, οι παίκτες έχουν μεγάλη θέληση, βγάζουν ενέργεια, το πιστεύουν και δικαιώνονται. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Οι συνεργάτες μου βοηθούν, επίσης, απεριόριστα. Δουλεύουμε όλοι μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα».
Για την εντολή που έδωσε στην τελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ: «Η οδηγία ήταν να εκτελέσει ο Τσόχλας, ο Δέδας ήταν η δεύτερη επιλογή μας. Είπαμε να έχουν διπλή συνεργασία, τελικά βρέθηκε σε θέση βολής ο Δέδας».
Για το γεγονός πως ακόμα ένας αγώνας τους κρίθηκε στο φινάλε: «Όταν πιστεύεις σε κάτι το κυνηγάς έως το τέλος, βοηθάει και η τύχη πολλές φορές. Θέλουμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια πριν να φθάσουν στη λήξη τους. Όλα ξεκινούν από την άμυνα».

Σχετικά άρθρα