Μακ: «Ο ΠΑΟΚ να κερδίσει όλη την Ελλάδα»

 
Ο Μάκ ξεσπάθωσε στις δηλώσεις του και είπε πως ο ΠΑΟΚ παίζει κόντρα με όλους και πρέπει να κερδίσει όχι μόνο τις αντίπαλες ομάδες που παίζουν πιο παθιασμένα, αλλά και τους διαιτητές. 
 
Αρχικά ρωτήθηκε:
– Αυτά που ζεις πως τα εξηγείς δεν είναι κάτι σαν extreme σπορ όλο αυτό που ζείτε ;
– «Έχω μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι κάτι το απίστευτο. Αυτά που έγιναν στο πρώτο ημίχρονο δεν τα έχω ξαναζήσει. Είναι πολύ κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα».
– Μπορεί συνέχεια ο ΠΑΟΚ να κερδίζει και τους διαιτητές ;
– «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει όλη την Ελλάδα, όχι μόνο την διαιτησία, όχι μόνο τις αντίπαλες ομάδες. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας. Παίξαμε με δέκα παίκτες, γυρίσαμε το ματς από το 1-0, πιάσαμε το πέναλτι. Βιώνοντας αυτά που συμβαίνουν εδώ, καταλαβαίνω γιατί ο ΠΑΟΚ έχει τόσα χρόνια να πάρει πρωτάθλημα», 
– Στο τέλος ήταν πέναλτι ;
– «Θα μπορούσε να το δώσει, ήταν 50-50 αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα δεν το δίνει».
– Είσαι έτοιμος και για τα άλλα 90λεπτα ;
– «Έπαιξα μετά από αρκετό καιρό, το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και παίξαμε με δέκα παίκτες. Ελπίζω και εύχομαι να κάνουμε κάτι σε αυτό το πρωτάθλημα. Το βλέπετε όλοι πως κάθε παίκτης θα προσπαθήσει για το καλύτερο και θέλω να πιστεύω ότι θα πετύχουμε κάτι καλό».

Σχετικά άρθρα