Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Σημάδια ότι μάλλον ο γάμος σου έφτασε στο τέλος
Σημάδια ότι μάλλον ο γάμος σου έφτασε στο τέλος  thumbnail

Μαρίνα, αναγνώστρια του boro.gr

Σημάδια ότι μάλλον ο γάμος σου έφτασε στο τέλος

Είμαι πολλά χρόνια σε μια σχέση αλλά αισθάνομαι ότι ο άνδρας μου πια δεν νοιάζεται πια καθόλου για τις ανάγκες μου παρόλο που πολλές φορές θέλει να δείξει ότι με αγαπά. Νιώθω ότι ίσως είναι και αιτία για χωρισμό. 


Η ψυχολόγος Κατερίνα Βαλαβανίδη απαντά 


Αγαπητή αναγνώστρια,


Δυστυχώς μου δίνετε ελάχιστα στοιχεία για τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τον σύντροφό σας ώστε να μπορώ να σας δώσω μια πιο σαφή απάντηση. Αυτό που διαφαίνεται όμως μέσα από το γράμμα σας είναι ότι έχετε πολύ έντονα συναισθήματα και ότι αισθάνεστε ότι οι δικές σας ανάγκες δεν ικανοποιούνται με κάποιο τρόπο. Το αν θα μείνετε ή θα φύγετε μόνο εσείς μπορείτε να το αξιολογήσετε βάσει του τι νοιώθετε ότι μπορείτε να αντέξετε και τι όχι αλλά και τι κερδίζετε ψυχικά μέσα σε αυτήν την σχέση. Λέτε ότι έχετε αμοιβαία αισθήματα αγάπης αλλά ότι εσείς δεν το αντιλαμβάνεστε πολλές φορές. Αυτό σημαίνει ότι κάτι παρερμηνεύεται στην επικοινωνία σας την λεκτική αλλά και την ασυνείδητη. Οι προθέσεις μπορεί να είναι καλές αλλά το βίωμα να είναι διαφορετικό. Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσατε να το διερευνήσετε περεταίρω με κάποιον ψυχολόγο/ψυχοθεραπευτή που να ειδικεύεται σε θέματα γάμου και σχέσεων ή με κάποιες ατομικές συνεδρίες προκειμένου να καταλάβετε τι είναι αυτό που σας κρατά σε αυτήν την σχέση ή τι είναι αυτό που σας κάνει να θέλετε να φύγετε. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X