Ολυμπιακός και Ελπίδα

Δίπλα στο «Ίδρυμα Ελπίδα» και φέτος ο Ολυμπιακός με ηθική και υλική συμπαράσταση. Λόγια συγκίνησης από Μ. Βαρδινογιάννη και Β. Μαρινάκη. Όλη η ομάδα και ο Περέιρα δίπλα στα παιδιά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι ενεργός συμπαραστάτης της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλει το «Ίδρυμα Ελπίδα» και το μεσημέρι της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι συνεργάτες του στη διοίκηση, ο Βίτορ Περέιρα με όλο το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν στο χώρο της ογκολογικής κλινικής και είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν χαρά στα παιδιά που δίνουν μάχη για να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο.

Ο Μαριάννα Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό για τη μεγάλη συμπαράσταση στην προσπάθεια που καταβάλλεται από το Ίδρυμα, ενώ παρέλαβε μία σημαντική οικονομική δωρεά από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Αμφότεροι είπαν συγκινητικά λόγια στις ομιλίες τους κατά τη διάρκεια της μικρής εκδήλωσης στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.

Οι παίκτες της ομάδας και ο Περέιρα βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην κλινική και έγιναν δέκτες εκδηλώσεων αγάπης και λατρείας. Είχαν την ευκαιρία να δώσουν αλλά και να πάρουν δύναμη από αυτά τα παιδιά. Και μαθήματα ζωής.

Η κ. Βαρδινογιάννη βράβευσε τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Περέιρα με τιμητικές πλακέτες ενώ το όνομα του Ολυμπιακού και του προέδρου μπήκε σε ένα από τα αστέρια που βρίσκονται στην αίθουσα για όσους είναι συνοδοιπόροι σε αυτή τη μεγάλη κοινωνική προσφορά του Ιδρύματος.

Στην εκδήλωση ήταν παρούσα και η Ειρήνη Νταϊφά, κόρη του αείμνηστου προέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ Σταύρου Νταϊφά, η οποία επίσης τιμήθηκε για την προσφορά της στην «Ελπίδα» ως μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος.

Θα ακολουθήσει αργότερα αναλυτικό ρεπορτάζ και video από την εκδήλωση.

Σχετικά άρθρα