Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ενα έντονο δεκαπενθήμερο ξεκινάει για τα ερωτικά σου
Ενα έντονο δεκαπενθήμερο ξεκινάει για τα ερωτικά σου thumbnail

Ενα έντονο δεκαπενθήμερο ξεκινάει για τα ερωτικά σου

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2015.


Άρης σε τετράγωνο με το Κρόνο: στο ρινγκ του έρωτα


Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου ξεκινά αρκετά έντονα, με μία όψη τετραγώνου μεταξύ του Κρόνου στο Σκορπιό και του Άρη στους Ιχθείς, φέρνοντας ανάμεικτα συναισθήματα, θυμό, περιορισμό και έντονες αντιδράσεις.

 

Ο έρωτας έρχεται στο προσκήνιο και εκφράζεται με μεγάλη ανασφάλεια, ως προς τη πίστη και τα αισθήματα, όχι μόνο του συντρόφου, αλλά και τα δικά μας. Ειδικά, γνωριμίες που γίνονται υπό την επήρεια της όψης αυτής, διακατέχονται από δισταγμό και φόβο, ως προς τους σκοπούς και τη πορεία. Επίσης, εμείς οι ίδιοι, λόγω κακών χειρισμών, βάζουμε εμπόδια στο να προχωρήσει μία κατάσταση, θέλοντας να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο απέναντι στον άλλον και να καθορίσουμε τις εξελίξεις.

 

Ο Άρης στους Ιχθείς είναι αρκετά συγκρατημένος και δειλός να διεκδικήσει, κάτι που εμποδίζει την ελεύθερη έκφραση του έρωτα. Έτσι, ενισχύοντας τις αρνητικές σκέψεις και το φόβο της απόρριψης μέσα από την επιρροή του Κρόνου, καταλήγουμε σε ένα ερωτικό φιάσκο. Θα υπάρξει μία πτώση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης, πιάνοντας τον εαυτό μας να φοβάται να αφεθεί στο φλερτ κάποιου, μόνο και μόνο επειδή θεωρούμε πως δεν είμαστε αρκετά καλοί να μας φλερτάρει κάποιος. Στις σχέσεις που μετράν κάποιους μήνες ή χρόνια ζωής, αυτό θα οδηγήσει σε διενέξεις, ασυμφωνίες και έντονες ρήξεις. Εκτός και αν βρεθεί η χρυσή τομή, ή το κατάλληλο κουμπί.

Άρης σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Στάχτη στα μάτια…


Στις 20 Ιανουαρίου, η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα ευθύνεται για ιδιόμορφες σχέσεις, για εξωπραγματικά έντονο συναισθηματισμό και έναν σπάνιο μαγνητισμό, τον οποίο είτε θα εκπέμπουμε εμείς υπό συνθήκες, είτε εύκολα θα μας θαμπώνει προερχόμενος από τους άλλους και μάλιστα από ένα συγκεκριμένο άτομο, που κάνει τη καρδιά μας να χτυπά πιο δυνατά.

 

Ο Ποσειδώνας θολώνει την ορμή και την αντίληψή μας, μας οδηγεί σε λανθασμένες και ριψοκίνδυνες επιλογές, τις οποίες αρχικά αντιλαμβανόμαστε σαν μεγάλο έρωτα ή ενθουσιασμό. Το θετικό είναι πως παρά τις όποιες δυσκολίες, υπάρχει πάντα μια πόρτα που προσφέρει διέξοδο, βασιζόμενοι στην έμπνευσή μας και το πλούτο αισθημάτων.


Η όψη αυτή μπορεί να φέρει εξιδανίκευση, ενώ μόλις το έτερον ήμισυ απομυθοποιηθεί, έρχεται η διάλυση του ονείρου. Η τάση να παρασυρόμαστε στα μεγάλα λόγια και τις παχουλές υποσχέσεις, είναι εδώ και είναι εμφανής. Και μπορεί να κλονίσει την πίστη στην αγάπη και, κατά συνέπεια, στον εαυτό μας.

Δίας σε αντίθεση με Αφροδίτη: Ο έρωτας θέλει χαρά.


Στις 19 Ιανουαρίου, η αντίθεση του Δία με την Αφροδίτη ανοίγει διαθέσιμες πόρτες, προοπτικές και μυαλά, ψάχνοντας δρόμους και ευκαιρίες για απόλαυση, περισσότερο έρωτα και νέες διεξόδους.

 


 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X