Πλάνο Περέιρα για μεταγραφές και νίκες

Ώρα τελικών αποφάσεων στον Ολυμπιακό για τα μεταγραφικά καθώς έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση του Βίτορ Περέιρα με τη διοίκηση και το τμήμα σκάουτινγκ ώστε να οριστικοποιηθεί το πλάνο, να επιλεγούν οι εφικτοί στόχοι και να προχωρήσουν οι επφαές για τα νέα αποκτήματα που θα είναι σίγουρα ένας στόπερ και πιθανότατα ένας εξτρέμ και ένας χαφ. 
 
Οι υποθέσεις του Νέτο και του Κάμπελ που είναι οι βασικοί στόχοι παρουσιάζουν σημαντικές δυσκολίες, καθώς για τον Πορτογάλο στόπερ η Ζενίτ φέρεται να έχει ως κύρια επιλογή την πώλησή του με υψηλό τίμημα και όχι το δανεισμό που θέλει ο Ολυμπιακός σε πρώτη φάση. Ενώ για τον Κάμπελ αναμένονται οι αποφάσεις της Άρσεναλ, αλλά υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη από την πλευρά της Μπενφίκα. 
 
Οι αρμόδιοι του Ολυμπιακού θα εκτιμήσουν την κατάσταση, θα ακούσουν τις εισηγήσεις του προπονητή και θα προχωρήσουν καθώς πλέον απομένουν δύο εβδομάδες έως τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ειδικά το θέμα του κεντρικού αμυντικού «καίει». 
 
Ο Γάλλος Σιανί της Λάτσιο έχει επιστρέψει στο προσκήνιο με αυξημένες πιθανότητες, ενώ για την επίθεση ακούγονται πάλι τα ονόματα του Βάις που έχει υποστηρικτές επιστροφής μέσα στην ομάδα, αλλά και του Μπαχούι της ΑΙΚ Στοκχόλμης. 
 
Ο Περέιρα είναι προσηλωμένος στο ματς με τον Παναιτωλικό, το οποίο θεωρεί σημαντικό και δύσκολο για πολλούς λόγους, ενώ φυσικά υπάρχει και η ιδιαιτερότητα ότι είναι το πρώτο του στον πάγκο της ομάδας σε ματς στο Καραϊσκάκη. Εκτός απροόπτου ο Πορτογάλος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα με αυτή που έπαιξε στην Ξάνθη, δηλαδή με τριάδα στο κέντρο τους Μανιάτη, Κασάμι και Τσόρι όπως και με τους Αφελάι, Ντοσεβί και Μήτρογλου στην επίθεση. 
 
Για τον Ντομίνγκες πάντως δεν είναι εύκολο να προλάβει το παιχνίδι λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί, αλλά στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι ο Αργεντινός άσος θα ξεπεράσει το πρόβλημα και θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Σχετικά άρθρα