Βεργέτης: «Παιδιά σας πήρα τα Prada» (video)

Σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα η οικογένεια του Αστέρα έκοψε στην αίθουσα Τύπου του συλλόγου την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις ωραίες στιγμές που χάρισε το 2014 στο σύλλογο, ευχήθηκε σε όλους υγεία για το 2015, τα όνειρα των ανθρώπων του συλλόγου να γίνουν πραγματικότητα και για τον Αστέρα να υπάρξουν ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο προπονητής, Στάικος Βεργέτης, ο οποίος ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους συνεργάτες του, τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας για την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει, ευχόμενος υγεία σε όλους και το νέο έτος να φέρει περισσότερες επιτυχίες στον Αστέρα.
Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο προπονητής Στάικος Βεργέτης και ο ποδοσφαιριστής Σάκης Παντελιάδης, καθώς κέρδισαν τα δύο τυχερά φλουριά που υπήρχαν στις δύο βασιλόπιτες.

Παράλληλα, σε διπλανή αίθουσα του γηπέδου είχε προγραμματιστεί εκδήλωση και για τα μικρά παιδιά των ανθρώπων του Αστέρα, με τον κλόουν Πεπίτο να αναλαμβάνει την διασκέδαση τους.
Δείτε το βίντεο με την ατάκα του Βεργέτη μόλις βρήκε το φλουρί. 

Σχετικά άρθρα