Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Απίστευτο: Στην Ξάνθη τύπωσαν πλαστά ευρώ με την ένδειξη "λεφτά υπάρχουν".
Απίστευτο: Στην Ξάνθη τύπωσαν πλαστά ευρώ με την ένδειξη "λεφτά υπάρχουν". thumbnail

Απίστευτο: Στην Ξάνθη τύπωσαν πλαστά ευρώ με την ένδειξη "λεφτά υπάρχουν".

Μια πραγματικά απίστευη ιστορία έγινε γνωστή την ημέρα που ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε την Ξάνθη. Μια ιστορία με πλαστά νομίσματα που έγραφαν επάνω την φράση «Λεφτά Υπάρχουν» και τα οποία ανταλλάχθηκαν για… δραχμές.


Ολα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία της Ξάνθης συνέλαβε έναν 48χρονο σε χωριό της περιοχής για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων. Ανάμεσα στα πλαστά 100άρικα που εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε και ένα 500άρικο το οποίο έγραφε επάνω του την φράση «λεφτά υπάρχουν». Τα πλαστά αυτά χρήματα είχε παραδώσει ο 48χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, σε έναν 59χρονο από τον οποίο έλαβε ως αντάλλαγμα 207.000… δραχμές. Ο λόγος που ο συλληφθείς αντάλλαξε πλαστά ευρώ με δραχμές παραμένει άγνωστος όπως και ο λόγος που πρόσθεσε πάνω στο 500άρικο τη φράση «Λεφτά Υπάρχουν».


Οπως σημειώνει το thrakitoday.gr, η υπόθεση έγινε γνωστή την ημέρα που ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος είχε πει τη φράση «Λεφτά υπάρχουν» το 2009, βρισκόταν εκείνη την ημέρα στην Ξάνθη…

Πηγή: inews.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X