Αρχική / Ψυχολογία / Εθισμός εξαρτήσεις / Ναρκωτικά: Πού πρέπει να απευθυνθώ για απεξάρτηση;
Ναρκωτικά: Πού πρέπει να απευθυνθώ για απεξάρτηση;  thumbnail

Ναρκωτικά: Πού πρέπει να απευθυνθώ για απεξάρτηση;

Aναγνώστης μας ρωτά: 


Παρακαλώ δώστε μου τα τηλέφωνα κάποιων ιδρυμάτων τα οποία βοηθούν άομα σε εξάρτηση ναρκωτικών έχω κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο ο οποίος κάνει ακατάπαυστη χρήση μαριχουάνας και πρόσφατα κάνει χρήση ηρωίνης. Σας παρακαλώ πέστε μου αν υπάρχει κάποιο ίδρυμα εκμοντερνισμένο εννοώ να έχει καλούς χώρους και καλό προσωπικό είναι μεγάλη ανάγκη το άτομο αυτό να προσχωρήσει σε κάποιο ίδρυμα να ξεφύγει από αυτή τη μάστιγα. Ευχαριστώ


Ηλίας από Αυστραλία. 


Στο ερώτημά σας απάντησε ο ο Ακριβάκης Γιάννης, Ψυχολόγος, ατομικός – ομαδικός Ψυχαναλυτικός Ψυχοθεραπευτής, Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και στην Συμβουλευτική,  Μονάδα Ψυχολογικής Απεξάρτησης Τοξικομανών 18 ΑΝΩ.


Αυτό που θα πρέπει να κάνει ο αναγνώστης μας είναι να απευθυνθεί στην Μονάδα 18 ΑΝΩ στην Αθήνα (τηλ. 2103611804) όπου μπορεί να γίνει διερεύνηση της περίπτωσης. Στην μονάδα αυτή γίνεται διερεύνηση ακόμα και ψυχιατρικών προβλημάτων που μπορεί να κρύβονται πίσω από την εξάρτηση. Δίδονται επίσης πληροφορίες και για το πως πρέπει να κινηθούν πολίτες που μπορεί να μη διαμένουν στην Αθήνα αλλά στην επαρχία. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X