Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Σχέση με χωρισμένο άνδρα: Τι πρέπει να προσέχεις;
Σχέση με χωρισμένο άνδρα: Τι πρέπει να προσέχεις; thumbnail

Kατερίνα, αναγνώστρια του boro.gr

Σχέση με χωρισμένο άνδρα: Τι πρέπει να προσέχεις;

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


Μου αρέσει ένας νέος άντρας 42 ετών δυο μηνών χωρισμένος με ένα βρεφος 7 μηνών χώρισαν η σύζυγος ήθελε μετά από δέκα χρόνια σχέσης και τρια γάμου για οικονομικους λόγους, έχουμε χημεία και μεγάλη ικανότητα επικοινωνίας μεταξύ μας αλλά τον βλέπω διστακτικό και επιφυλακτικό για κάτι περαιτέρω. Επιπλέον απολύθηκε από τη δουλειά του τη διάρκεια του χωρισμου του και μενει στης αδερφής του, βρηκε τώρα μια δουλειά αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο εμένα μου αρέσει σοβαρά τι με συμβουλεύετε να κάνω μήπως δεν θελήσει να ξαναπαντρευτεί ποτέ εγώ είμαι 45 και δεν έχω παιδιά. 


Η συνεργάτιδά μας, ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια, κυρία Μαριέττα Πεπελάση, απαντάΕάν είναι μια πιο παλιά σχέση και αυτή σκέφτεται μετά από 2 χρόνια λόγου χάρη ότι θέλει να κάνει παιδί είναι μια άλλη κατάσταση από το αν είναι μια σχέση που τώρα ξεκινάει. Αν είναι μια καινούργια σχέση ξεκινά με λάθος στόχο. Δηλαδή, η γυναίκα αυτή ενδιαφέρεται να βρει έναν άνδρα με τον οποίο θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδί άρα δε θα εισπράξει ποτέ αυτός ο άνδρας την ξεχωριστή δύναμη μιας πραγματικής αγάπης. Θα είναι μια σχέση η οποία ξεκινά με την ιδιοτέλεια "εγώ θέλω έναν άνδρα να κάνω παιδί";  Ανεξάρτητα από το αν αυτός ο άνδρας έχει εργασία, είναι σε καλή ψυχική κατάσταση και οτιδήποτε άλλο; Δεν αποκλείεται αν συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο να τον φοβίσει πάρα πολύ και εκείνος να σκεφτεί ότι άλλη μια γυναίκα θα τον χρησιμοποιήσει ως επιβήτορα και από εκεί και πέρα μπορεί και αυτή να του παρατήσει το παιδί και να φύγει ή να πάρει στο μέλλον να πάρει το δικό της παιδί και να φύγει. Μπορεί να έχουν μια καλή επικοινωνία γιατί απλά και μόνο υπάρχει η επιθυμία να τακτοποιηθεί η επιθυμία αυτής της γυναίκας. Και αν αυτή η επιθυμία δεν εκπληρωθεί τότε ίσως η καλή επικοινωνία τους εξαφανιστεί. Δεν θα επικοινωνούν πια επειδή δεν θα ικανοποιούνται οι ανάγκες αυτής της γυναίκας. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X