Δεκαοκτώ προσκλητήρια από Βλάχο

Δεκαοκτώ πολίστες κάλεσε για μονοήμερη προετοιμασία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών Θόδωρος  Βλάχος,  ενόψει του αγώνα της προσεχούς Τρίτης(20/1) με την Ουγγαρία, στον Πειραιά, για την προκριματική φάση του World League.
Οι «18» που καλούνται να είναι παρόντες το πρωί (09.30) της Δευτέρας (19/1) στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά: Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Γαλανίδης, Βαγγέλης Δελακάς, Κυριάκος Ποντικέας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Κώστας Τσαλκάνης, Μάριος Καπότσης, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Κώστας Γούβης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Στέφανος Γαλανόπουλος (ΝΟ ΧΙΟΥ), Παναγιώτης Παπαδόγκωνας (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μάριος Χατζηγούλας (ΑΝΟ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Μανώλης Σολανάκης (ΠΑΟΚ).
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση την Δευτέρα (09.30-11.30 και 18.30-20.30).
Το παιχνίδι με την Ουγγαρία, που έρχεται στην Αθήνα το μεσημέρι της Δευτέρας, είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 19.00 της Τρίτης (20/1),με διαιτητές τον Φίλιππο Γκόμεζ (Ιταλία) και τον Νέναντ Πέριτς (Κροατία). Παρατηρητής από πλευράς Fina είναι  Λόλο Ιμπέρν (Ισπανία).
Ελλάδα και Ουγγαρία μετέχουν στον Α’ Προκριματικό Όμιλο της Ευρώπης, μαζί με τη Ρουμανία και τη Σλοβακία.
Η Βαθμολογία του:
1.    Ουγγαρία           33-16     6
-.     ΕΛΛΑΔΑ            31-18     6
3.    Σλοβακία            16-29     0
4.    Ρουμανία            18-35     0

Σχετικά άρθρα