Αρχική / More / Αθλητικά / Γκιρτζίκης για νέος πρόεδρος της ΕΠΟ
Γκιρτζίκης για νέος πρόεδρος της ΕΠΟ thumbnail

Γκιρτζίκης για νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

Ο Γεώργιος Γκιρτζίκης θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως το Δ.Σ. ανακήρυξε ομόφωνα τον.κ. Γκιρτζίκη ως τον μοναδικό υποψήφιο για την προεδρία στις εκλογές της Παρασκευής κι έτσι θα διαδεχτεί τον Γιώργο Σαρρή μέχρι το 2016.
Η ενημέρωση της ΕΠΟ:
"Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση προχώρησε στην ανακήρυξη των υποψηφίων για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος θα εκλεγεί από την αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση των Ενώσεων μελών της στις 23/1/2015.
Η μοναδική υποψηφιότητα που κατατέθηκε προς έγκριση ήταν αυτή του κ. Γεώργιου Γκιρτζίκη, ο οποίος και ανακηρύχθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της υποψήφιος για την επικείμενη εκλογική διαδικασία. Τη θέση του κ. Γκιρτζίκη ως μέλος του Δ.Σ./ΕΠΟ, μετά την παραίτησή του από αυτό, κατέλαβε ο πρώτος επιλαχών στη λίστα των αναπληρωματικών κ. Ανδρέας Προβατάς, πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας.
Επιπλέον, το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας ενέκρινε ομόφωνα τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, τα κριτήρια που θα ισχύσουν και τις ποινές που θα επιβληθούν, αναφορικά με την αδειοδότηση των συλλόγων της Football League για την περίοδο 2015".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X