Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Πως θα καταλάβετε αν μια τσάντα είναι αυθεντική;
Πως θα καταλάβετε αν μια τσάντα είναι αυθεντική; thumbnail

Πως θα καταλάβετε αν μια τσάντα είναι αυθεντική;

Μια πανάκριβη τσάντα με την υπογραφή κάποιου γνωστού Οίκου είναι σίγουρα αντικείμενο πόθου για όλες σχεδόν τις γυναίκες. Το θέμα είναι ότι πολύ λίγες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τσάντες που κοστίζουν όσο δύο και τρεις μισθοί -μπορεί και παραπάνω- ενώ όλες οι υπόλοιπες είτε κάνουμε οικονομία για να αποκτήσουμε κάποια στιγμή αυτήν την τσάντα που επιθυμούμε, είτε ψάχνουμε μανιωδώς μια ευκαιρία στο διαδίκτυο και σε second hand boutiques. 


Είναι αλήθεια, όντως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες αν ψάξει κανείς προσεκτικά, παράλληλα όμως υπάρχουν και πολλές απομιμήσεις που μπορούν να ξεγελάσουν ένα μάτι που δεν είναι και τόσο έμπειρο. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που όλα τα websites αλλά και τα καταστήματα έχουν εκπτώσεις και προσφορές είναι πιθανόν να βρείτε μια μεγάλη ευκαιρία αλλά και να πέσετε θύμα απάτης. Εμείς μοιραζόμαστε μερικά απλά tips μαζί σας, για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε αν η τσάντα που έχετε βάλει στόχο είναι αυθεντική ή όχι:


1. Η τιμή είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Μια πανάκριβη αυθεντική τσάντα δεν μπορεί να πωλείται σε τόσο χαμηλή τιμή ώστε να μπορεί να την αγοράσει οποιοσδήποτε. Αν λοιπόν βρείτε ένα προϊόν σε "ύποπτα" χαμηλή τιμή, τότε το πιο πιθανόν είναι να πρόκειται για απομίμηση. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε κυρίως αν κάνετε την αγορά σας μέσω διαδικτύου.


2. Το υλικό είναι επίσης σημαντικός δείκτης. Αν μια τσάντα που θα έπρεπε να είναι από δέρμα, είναι κατασκευασμένη από οποιοδήποτε άλλο υλικό, ή αν δεν μυρίζει δέρμα -όπως κανονικά θα έπρεπε- τότε μάλλον δεν είναι αυθεντική.


3. Το φερμουάρ θα πρέπει να είναι πολύ καλής ποιότητας. Αν "κολλάει" να θυμάστε πως κανένας Οίκος δεν θα το επέλεγε για να το τοποθετήσει στην τσάντα του καθώς τα designer κομμάτια είναι κατασκευασμένα από πρώτες ύλες πολύ υψηλής ποιότητας, γεγονός που δικαιολογεί και το υψηλό τους κόστος.


4. Αν μια τσάντα που θα έπρεπε να είναι χειροποίητη δείχνει να έχει για παράδειγμα ραφές από ραπτομηχανή, τότε μάλλον ο κατασκευαστής θέλει να σας ξεγελάσει.


5. Συνήθως οι αυθεντικές τσάντες διαθέτουν μια σφραγίδα που είναι με κάποιον τρόπο "χαραγμένη" στο δέρμα. Αντίθετα αν μια τσάντα είναι σφραγισμένη με κάποιο ανεξίτηλο μελάνι είναι πολύ πιθανόν να πρόκειται για απομίμηση.


 


people.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X