«Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες»

Η Κηφισιά υποδέχεται αύριο (17/1, 17:00) στο Ζηρίνειο τον Πανιώνιο για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος με το «πρέπει» της νίκης να είναι ισχυρότατο για εκείνη μετά από 4 σερί ήττες για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ και 5 συνολικά συμπεριλαμβανομένου και του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας.
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, προπονητή της ΑΕΝΚ, επισήμανε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: 
Για την σημασία του παιχνιδιού: «Πολύ σημαντικό το παιχνίδι μετά τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες που έχουμε κάνει. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα».
Για το κλειδί της επιτυχίας: «Να επιβάλουμε πρώτα απ όλα το ρυθμό μας στην άμυνα παίζοντας πολύ σκληρά και πολύ δυνατά στην άμυνα μας και να καταφέρουμε να μετουσιώσουμε σε καλάθια τις κερδισμένες μπάλες από την άμυνα μας».
Για τα δυνατά σημεία του Πανιωνίου: «Ο Πανιώνιος φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή αλλά έχει στον πάγκο του έναν πολύ έμπειρο προπονητή που ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και το έχουν αποδείξει με τα αποτελέσματα τους έως τώρα. Νομίζω πως πρέπει να περιορίσουμε κάποιους σημαντικούς παίκτες που έχει ο Πανιώνιος όπως είναι ο Κορόλεφ και ο Βεργίνης και την δημιουργία του Ξανθόπουλου».
Για το που θα στηριχθεί η Κηφισιά: «Στη θέληση που πιστεύω ότι θα έχουμε για να επιστρέψουμε στις νίκες παίζοντας πάρα πολύ δυνατά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού». 

Σχετικά άρθρα