Νίκες για Τσέλσι, Γκιμαράες

44. ΣΟΥΟΝΣΙ-ΤΣΕΛΣΙ 2 1.45
Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να πάρει τον βαθμό κόντρα στη Γουέστ Χαμ την προηγούμενη αγωνιστική η Σουόνσι, ομάδα που επλήγη στο επιθετικό κομμάτι από την απουσία δύο στελεχών της. Ο πολύτιμος μέσος Κι και ο πρώτος σκόρερ Μπονί είναι στο Κόπα Αφρικα αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στους Ουαλούς. Βέβαια ο δεύτερος όταν επιστρέψει θα πάει μόνο για το αντίο καθώς πήρε μετεγγραφή για την Μάντσετσερ Σίτι έναντι 28 εκατ. λιρών! Θα έχει μεγάλο πρόβλημα να βρει δίχτυα απέναντι στην αμυντική διάταξη της Τσέλσι έστω κι αν αυτή… κάνει νερά εσχάτως άλλωστε ακόμη και στο 2-0 επί της Νιούκαστλ οι “μπλε” έδωσαν αρκετές φάσεις στους “ανθρακωρύχους” όσο το ματς ήταν στο 0-0. Από την άλλη οι Λονδρέζοι είναι αξιόπιστοι στο επιθετικό κομμάτι και σκοράρουν με ευκολία παίρνοντας γκολ τόσο από τον Ντιέγκο Κόστα όσο και από τη μεσαία γραμμή με τους Αζλάρ, Οσκαρ. Η παράδοση επίσης είναι με το μέρος της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο η οποία έχει ηττηθεί μόνο μία φορά σε εννέα αναμετρήσεις μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας.
 
224. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ-ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ 1 1.50
Η ήττα με 3-0 στην έδρα της Μπενφίκα ήταν εντός προγράμματος για την φιλόδοξη Γκιμαράες. Πάντως το σκορ δεν λέει όλη την αλήθεια καθώς η ομάδα του Βιτόρια στάθηκε καλά στο Ντα Λουζ είχε τις ευκαιρίες της και απέδειξε ότι διαθέτει καλοδουλεμένο σύνολο που μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους την τρίτη θέση άρα και την πρόκριση στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Στην έδρα της με ομάδες του…χεριού της είναι ακαταμάχητη και μετρά συνολικά πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες.
Από τέσσερα διαδοχικά Χ έρχεται η φιλοξενούμενη η οποία παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εκτός έχει πενιχρές επιδόσεις και θα είναι πολύ δύσκολο να πάρει κάτι στο “Αφόνσο Ενρίκες”. Υπέρ των γηπεδούχων η παράδοση.
 
231. ΚΑΕΝ-ΡΕΜΣ GOAL 1.55
Τελευταία στην κατάταξη της Λιγκ1, χωρίς τρίποντο εδώ και 11 αγωνιστικές η Καέν που πάντως παλεύει όλα τα ματς επιδεικνύοντας τουλάχιστον ικανοποιητικές επιδόσεις επιθετικά. Κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Ρεμς θα παίξει με στόχο μόνο τη νίκη ωστόσο έχοντας ως τρανταχτό μειονέκτημα την ανασταλτική λειτουργία περιμένω να εμφανιστεί το goal/goal για μία ακόμη φορά σε μεταξύ τους αναμέτρηση. Επιπρόσθετα οι φιλοξενούμενοι που εμφανίζουν αρκετά προβλήματα στην άμυνα έρχονται από έξι διαδοχικά αμφίσκορα. Εναλλακτικά δεν απέχει πολύ το όβερ που πληρώνει 1.75.
 
ΤΡΙΑΔΑ ΙΣΟΠΑΛΙΩΝ
 
143. ΜΠΈΡΝΛΙ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ Χ 3.10
235. ΤΟΥΛΟΥΖ-ΜΠΑΣΤΙΑ Χ 3.30
243. ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΘΕΛΤΑ Χ 3.20

Σχετικά άρθρα