Γκρανέρο: «Έχουμε κάνει καλή δουλειά»

Δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος ο Κάρλος Γκράνερο από τη νίκη και την απόδοση της Βέροιας στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, του οποίου επικράτησε με 4-1.
Ο τεχνικός της Βέροιας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του ενώ τους… τράβηξε το αφτί για το εύκολο γκολ που δέχθηκαν.
Αναλυτικά:
Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς καθώς πιστεύαμε ότι αν παίρναμε τη νίκη θα φαινόταν όλη η καλή δουλειά που γίνεται μέσα στον μήνα. Δώσαμε πολλά ματς το τελευταίο διάστημα, κάποιοι παίκτες μας είναι κουρασμένοι, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είμαστε χαρούμε και ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Η εξέλιξη του ματς μας βοήθησε να δώσουμε χρόνο και σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ, αλλά και να ξεκουράσουμε κάποιους άλλους».
Για την ευκολία που δέχεται γκολ η ομάδα: «Είναι αλήθεια ότι στα τελευταία παιχνίδια δεχόμαστε εύκολα γκολ. Πιστεύω πως έχουμε χάσει την συγκέντρωσή μας αν και δουλέψαμε πολύ πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ήταν το μοναδικό μελανό σημείο στο σημερινό ματς».
Για την απουσία του Αμαραντίδη: «Ο παίκτης ανέβασε πυρετό μετά την τελευταία προπόνηση και γι’ αυτό έμεινε εκτός αποστολής».
Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας: «Με τις συναντήσεις που κάναμε, πιστεύω ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Στόχος μας είναι να αποδεσμευτούν κάποιοι παίκτες και να έρθουν κάποιοι άλλοι».
Για την κατάσταση του Ντουμίτρου: «Είναι πλέον σε θέση να αγωνιστεί αλλά επειδή το παιχνίδι πήγε πολύ καλά, προτίμησα να δώσω χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν πήραν μέχρι τώρα πολλές ευκαιρίες. Την Τρίτη στο Κύπελλο θα αγωνιστεί κανονικά».
Για την εμπιστοσύνη που δείχνει τελευταία στον Παυλίδη: «Ο Μπάμπης είναι ένας παίκτης που δουλεύει από την αρχή της σεζόν πολύ σωστά στις προπονήσεις και δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Στο τρόπο παιχνιδιού που έχουμε τον τελευταίο καιρό ο Παυλίδης ταιριάζει. Είναι ένα παράδειγμα για τον τρόπο που δουλεύει”.
Για το αν ο Μπαργκάν είχε εντολή να χτυπήσει το 2ο πέναλτι: «Δεν είχε εντολή και του έγινε παρατήρηση στα αποδυτήρια. Τα πέναλτι τα χτυπάει πάντα ο Μπεν. Ίσως όμως ο Μπαργκάν να ένιωθε σίγουρος και να θέλησε να το εκτελέσει για να σκοράρει. Σήμερα δούλεψε καλά αλλά του έλειψε το γκολ».

Σχετικά άρθρα