Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα

Τα μηνύματα βασικών στελεχών του ΠΑΟΚ για συσπείρωση στην ομάδα εν όψει των δύσκολων και συνεχόμενων αναμετρήσεων στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, αναμένεται να βρουν ανταπόκριση από σήμερα. Αυτό βεβαίως θα φανεί στην πράξη, από την ενεργή συμμετοχή των φιλάθλων της ομάδας που διαπιστώνουν πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο, επειδή κάνει πρωταθλητισμό, επί τέσσερις μήνες βρισκόταν στην κορυφή και έχει τα ψυχικά αποθέματα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Αυτή η πρωταγωνιστική πορεία του ΠΑΟΚ, προφανώς δεν αρέσει στο σύστημα που επιχειρεί με τους εντολοδόχους του, να φράξουν τον δρόμο του Δικεφάλου.
Μηνύματα έστειλαν ο Ράτς, ο Μακ, ο Περέιρα, ο Κλάους Αθανασιάδης μετά τον αγώνα με την Καλλονή. Η ΠΑΕ επίσης με ανακοίνωση της, ακόμη και ο ίδιος ο Σαββίδης με τις συναντήσεις του με τους κ.κ. Μελίσσανίδη και Αλαφούζο.
Επιπροσθέτως και οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ καλούν τους φιλάθλους στην Τούμπα καθώς όπως ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους, ο ΠΑΟΚ έχει πόλεμο με τους εχθρούς του και απαιτείται συστράτευση και συσπείρωση.
Δικαιολογημένα λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα το απόγευμα στην Τούμπα για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Στις 17:15 αρχίζει το παιχνίδι και αυτό θα είναι το πρώτο, από τα συνεχόμενα ματς που θα δώσει η ομάδα του Αναστασιάδη, σε έναν αγώνα διαρκείας έως το τέλος, για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ας μην βιαστούν ορισμένοι, με την γνωστή αλαζονική διάθεση που τους διακρίνει, να ξεγράψουν τον ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος, αυτό που με κόπο έχουν χτίσει από την αρχή της σεζόν. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Σχετικά άρθρα