Ο ΠΑΟΚ ενεργοποιεί την συμφωνία με Μπλάνκο

Δεν εξαρτάται από κανέναν άλλο. Μόνο από τον ΠΑΟΚ. Η προφορική συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στους επιτελείς του Δικεφάλου του Βορρά και τον Σεμπαστιάν Μπλάνκο, θα ενεργοποιηθεί μόλις το αποφασίσουν στην Τούμπα. Προφανώς, ακόμη και σήμερα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η Γουέστ Μπρόμ έχει ανάψει το πράσινο φώς για την αποχώρηση του παίκτη. Ακόμη, ο ατζέντης του Μπλάνκο διατείνεται πως ο πελάτης του αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.
Επιπροσθέτως, ο ίδιος ο Μπλάνκο, διέρρεε και χθες πληροφορίες σε μέσα ενημέρωσης στην Αργεντινή, σύμφωνα με τις οποίες είναι μία «ανάσα» από την Τούμπα.
Για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Μπλάνκο, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να δώσει ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ στην Γουέστ Μπρομ για να αποκτήσει τον παίκτη, χώρια τα χρήματα που θα δώσει στον Αργεντινό για συμβόλαιο συνεργασίας. Σημειωτέον ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μπλάνκο για 2,5 χρόνια συνεργασίας.
Υπάρχει πάντα η προοπτική, για να μην δώσει τόσα χρήματα ο ΠΑΟΚ (το ένα εκατομμύριο στην ομάδα) αυτή την χρονική περίοδο, να αποκτήσει τον Μπλάνκο δανεικό και αμέσως μετά μέχρι τον Μάιο να ενεργοποιήσει την όψιον αγοράς του παίκτη, καταβάλλοντας πλήρως το ποσό που αντιστοιχεί στην απόκτησή του.
Αυτή είναι η διαδικασία και ακόμη και σήμερα αναμένεται να ενεργοποιηθεί. Το αναφέρουμε, διότι ο Σαββίδης θα είναι και πάλι στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα και αμέσως μετά θα δει τους συνεργάτες του για να προχωρήσουν στις υποθέσεις που τους απασχολούν.

Σχετικά άρθρα