Πρώτος και καλύτερος

Απέναντι στον πολύ δυνατό και επικίνδυνο Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει σήμερα (19.30, NS 1, REAL FM, live pamesports.gr) στο Καραϊσκάκη να πάρει το τρίποντο για να μείνει στην κορυφή, ενώ ταυτόχρονα έχει στόχο να παίξει πολύ καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του στο Φάληρο με Πανιώνιο και Πλατανιά. 
 
Το σημερινό παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητα ότι είναι το πρώτο για τον Βίτορ Περέιρα στο Καραϊσκάκη, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλο και να περιμένει από την ομάδα του μαχητικότητα και καλό παιχνίδι, όπως στο ντεμπούτο του στην Ξάνθη.
 
Η απουσία του Τσόρι είναι το σημαντικότερο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό που θα έχει και τις γνωστές απουσίες των Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς, Μποτία, Εντινγκά. 
 
Ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να πάρει τη θέση του Αργεντινού στην 11άδα, με τους υπόλοιπους να είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν στην Ξάνθη: Ρομπέρτο, Ομάρ, Μασουακού, Σιόβας, Αυλωνίτης, Μανιάτης, Κασάμι, Αφελάι, Ντοσεβί, Μήτρογλου. 
 
Από αύριο αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά. Για τη θέση του στόπερ πρώτος στόχος παραμένει ο Νέτο και συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Ζενίτ, με τον Πορτογάλο να είναι στο στόχαστρο και της Πάρμα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Περέιρα ρώτησε για τον Βραζιλιάνο Μαουρίτσιο της Σπόρτινγκ Λισαβώνας. 
 
Για εξτρέμ ο Ολυμπιακός παραμένει πάντα μέσα στην υπόθεση Κάμπελ και ελπίζει ότι μπορεί στο τέλος να αποκτήσει ξανά τον Κοσταρικανό από την Άρσνεαλ. Ο Κάμπελ δεν είναι αρνητικός να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ενώ η Μπενφίκα έκανε πίσω όσον αφορά στη διεκδίκησή του.

Σχετικά άρθρα