Να ολοκληρώσει αήττητη τον πρώτο γύρο

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα το απόγευμα στις 18:00 στην Καισαριανή από τον ΑΟΤ Άλιμο και θέλει να κλείσει αήττητη τον πρώτο γύρο της Football League μπροστά σε 2.500 φίλους της.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει αρκετούς απόντες στο μπλοκάκι του, ωστόσο αυτό δε θα πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία κόντρα σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του Νοτίου Ομίλου. Ο τεχνικός της Ένωσης απέκλεισε τους τραυματίες Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο και Δημήτρη Κολοβέτσιο οι οποίοι συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, τον Μπαρμπόσα που ένιωσε ενοχλήσεις, τον Αμπλαγιέ Φαγιέ ο οποίος προσβλήθηκε την Πέμπτη από ίωση, τον Γεωργέα και τον Άλεξ Ντακόλ ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος.

Ο Βραζιλιάνος όπως και ο Μάνταλος ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν αποφόρτιση. Όμως ο πρώτος προέρχεται από μακρά αποχή και δεν χρειάζεται να παρθεί κανένα ρίσκο με τη συμμετοχή του, ενώ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι κανονικά στην αποστολή. Εκεί επέστρεψαν και οι Γιόχανσον, Μπακάκης, Τζανετόπουλος και Σοϊλέδης.

Οι εκλεκτοί του Δέλλα για το είναι οι: Ανέστης, Καραγκιολίδης, Αραβίδης, Ανάκογλου, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς, Σβάρνας, Τσεβάς, Σοιλέδης, Γιόχανσον και Τζανετόπουλος.

Σχετικά άρθρα