Γκιστ: «Νίκες σε Πάτρα και Μαδρίτη»

Στην Πάτρα, φιλοξενούμενος του φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας Απόλλωνα, είναι τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός. Ο Τζέιμς Γκιστ τονίζει πως οι πράσινοι θα πρέπει να πάρουν τόσο αυτό το παιχνίδι όσο και αυτό που ακολουθεί για την Ευρωλίγκα, κόντρα στη Ρεάλ στην Μαδρίτη. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιστ:
Για τη νίκη επί της Ζαλγκίρις: «Δεν ήταν εύκολο το ματς. Είναι μια καλή ομάδα και παίζει με περηφάνια. Εμείς παίξαμε καλά, ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο μας και νικήσαμε. Ήταν μια πολύτιμη νίκη».
Για το ματς με τη Ρεάλ την Πέμπτη: «Το όνομα της Ρεάλ μιλά από μόνο του. Θα τεθούν αντιμέτωπες δύο μεγάλες ομάδες κι εμείς θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη, όχι απλά για να παίξουμε».
Για το παιχνίδι στην Πάτρα: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν παίξαμε καλά τις δύο τελευταίες εβδομάδες στην Α1, συνεπώς πρέπει να πάμε στην Πάτρα και να πάρουμε τη νίκη».
Για την απόφαση του αθλ. δικαστή: «Συνέβη αυτό που συνέβη. Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσουμε εμείς οι παίκτες. Δεν είναι στο χέρι μας, δεν έχει να κάνει με εμάς. Είμαστε εδώ για να παίξουμε μπάσκετ, οπότε αυτή τη στιγμή το βλέπω ως ένα λιγότερο ματς τη σεζόν».

Σχετικά άρθρα