Με Χιμένες ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία

Με τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Λαμία που θα ξεκινήσει στις 19:00 στο PAOK Sports Arena ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague. Στη σύνθεση του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται κανονικά ο Χαβιέρ Χιμένες , το νέο απόκτημα του Δικεφάλου του Βορρά.
O ΠΑΟΚ με 11 νίκες σε σύνολο 12 αγώνων βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 30 βαθμούς , ενώ η Λαμία στην τελευταία με 4 βαθμούς. Έναν εκ τους οποίους κέρδισε από τον Δικέφαλο στον αγώνα του πρώτου γύρου οδηγώντας το ματς στο τάι μπρέικ.
Παράλληλα η Λαμία προέρχεται από την μεγάλη νίκη επί του Εθνικού την περασμένη αγωνιστική με την ομάδα της Φθιώτιδας να έχει ενισχυθεί με την απόκτηση τριών ξένων παικτών.
Ενισχυμένος ωστόσο θα παραταχθεί και ο ΠΑΟΚ μετά και την απόκτηση του διεθνής Κουβανού ακραίου Χαβιέρ Χιμένεζ, ο οποίος θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής. Ωστόσο από τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Καλμαζίδη θα εξαρτηθεί εάν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ή θα μπει ως αλλαγή, αφού ο Κουβανός ακραίος μετράει ελάχιστες προπονήσεις με την ομάδα.
Ακόμα το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν το βροντερό παρών στο Paok SportsArena και να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να είναι εντός στόχων. 
Για τον αυριανό αγώνα με τη Λαμία ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε:  «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους κατεβάζουμε 12αδα.  Θεωρητικά σε αυτό το ματς είναι όλα προς το μέρος μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έγινε στον αγώνα του πρώτου γύρου όπου πήγαμε στο τάι μπρέικ. Έχει αποδειχτεί ότι για να κερδίσεις οποιαδήποτε ομάδα πρέπει να παίξεις καλά. Εάν δεν είσαι σοβαρός μπορείς να μπλέξεις σε περιπέτειες .  Θεωρώ όμως ότι έχουμε δημιουργήσει μια σταθερότητα και θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.  Ο αγώνας θέλει προσοχή γιατί η Λαμία έχει ενισχυθεί το τελευταίο διάστημα με παίκτες που δεν τους ξέρουμε τόσο καλά».

Σχετικά άρθρα