Νίκησε – πρωτιά για Ολυμπιακό

Σε άνετη νίκη των ερυθρόλευκων εξελίχθηκε η αναμέτρηση στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, ανάμεσα σε ΝΟ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακό, με την ομάδα του Χάρη Παυλίδη να παίρνει τη νίκη με 9-5.  Ήταν το παιχνίδι, με το οποίο έκλεισε η αυλαία των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων  για τον 4ο προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό να καταλαμβάνει την πρώτη θέση, έχοντας το απόλυτο των νικών.
Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, προηγούμενος με 1-2, αλλά ο Ολυμπιακός (με το Γιάννη Μπενόπουλο στον πάγκο, λόγω της χθεσινής αποβολής του Χάρη Παυλίδη), βελτίωσε τόσο την άμυνα, όσο και την επίθεσή του, με το πρώτο μισό να έχει ως σκορ το 6-4 υπέρ των ερυθρόλευκων.
Η Άσλει Σάουθερν των ερυθρόλευκων αποβλήθηκε με τρεις ποινές, ενώ η Αλεξάνδρα Ασημάκη, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα της, ήταν η μοναδική σκόρερ για το υπέρ 1-0 του Ολυμπιακού στο τρίτο οκτάλεπτο. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, η διαφορά αυξήθηκε στα 4 γκολ, με την ομάδα του Πειραιά να πανηγυρίζει τη νίκη και ταυτόχρονα την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης προκρίνεται ως δεύτερος.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ολλανδική Λέϊντεν νίκησε εύκολα την Τίργκου Μούρες με 32-1
Η τελική βαθμολογία:

Ολυμπιακός  12
ΝΟ Βουλιαγμένης 9
Λέϊντεν 6
Φλωρεντία 3
Τίργκου Μούρες 0

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-5
Οκτάλεπτα: 1-2, 5-2, 1-0-2-1

Σχετικά άρθρα