Καραμελωμένες μπανάνες

<p>Υλικά</p>
<ul id="IngredientsList">
<li class="IngredientsText">2 μπανάνες ώριμες</li>
<li class="IngredientsText">15 γρ. βούτυρο</li>
<li class="IngredientsText">Αλάτι 1/8 κ.γ.</li>
<li class="IngredientsText">1/2 κ.γ. κανέλα σκόνη</li>
<li class="IngredientsText">2 κ.σ. μέλι</li>
</ul>
<p>Εκτέλεση</p>
<p>Καθαρίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε ροδέλες πάχους μισού εκατοστού περίπου.</p>
<p>Βάζουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο, το μέλι, το αλάτι και την κανέλα. Προσθέτουμε τα κομμάτια μπανάνας και σιγοψήνουμε σε μέτρια φωτιά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε περίπτωση που οι μπανάνες παίρνουν γρήγορα χρώμα. Ανακατεύουμε τα υλικά για περίπου 8-10 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν οι μπανάνες.</p>
<p>Αποσύρουμε το τηγάνι απο τη φωτιά και σερβίρουμε τις μπανάνες.</p>
<p>cookbox.gr</p>

Σχετικά άρθρα