Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Προκήρυξη σε αυτοκίνητο έξω από τη Ναυτεμπορική στη Λένορμαν
Προκήρυξη σε αυτοκίνητο έξω από τη Ναυτεμπορική στη Λένορμαν thumbnail

Προκήρυξη σε αυτοκίνητο έξω από τη Ναυτεμπορική στη Λένορμαν

Φάκελο με προκήρυξη βρήκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Αντιτρομοκρατική, πάνω σε παρμπρίζ σταθμευμένου αυτοκινήτου, στην οδό Λένορμαν, στα Σεπόλια.

Προηγήθηκε τηλεφώνημα στην εφημερίδα Ναυτεμπορική, στις 14.45, από άνδρα που προσδιόρισε συγκεκριμένο όχημα, απέναντι από τα γραφεία της εφημερίδας, πάνω στο οποίο, όπως υποστήριξε, υπάρχει φάκελος «με προκήρυξη για ανάληψη ευθύνης».

Στην περιοχή μετέβη κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής, το οποίο βρήκε φάκελο που εξετάζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ναυτεμπορικής, ο φάκελος περιέχει τετρασέλιδη προκήρυξη οργάνωσης που αυτοαποκαλείται «Αναρχικός Κομάντο Νέστορ Μάχνο».

Στον φάκελο αναγράφεται το όνομα του Χρήστου Πατουχέα, του απότακτου αστυνομικού που συνελήφθη προ ημερών ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού. Προκήρυξη «ανάληψης ευθύνης» από οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Αναρχικός Κομάντο Νέστο Μάχνο» τοποθετήθηκε πάνω σε σταθμευμένο όχημα έξω από την έδρα της «Ναυτεμπορικής», η οποία ενημερώθηκε με σχετικό τηλεφώνημα. Αποκλεισμένο το ρεύμα της οδού Λένορμαν προς Κηφισό.
Περίπου στις 14.45 άνδρας τηλεφώνησε στη «Ναυτεμπορική» προσδιορίζοντας το όχημα πάνω στο οποίο, όπως υποστήριζε, υπήρχε φάκελος με «προκήρυξη για ανάληψη ευθύνης από τον Αναρχικό Κομάντο Νέστορ Μάχνο».

Στον φάκελο αναγράφεται το όνομα του Χρήστου Πατουχέα, του απότακτου αστυνομικού που συνελήφθη προ ημερών ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ν», ο φάκελος περιέχει 4σέλιδη προκήρυξη οργάνωσης που αυτοαποκαλείται «Αναρχικός Κομάντο Νέστορ Μάχνο».
Επίσης, ο φάκελος φέρεται να περιείχε ένα καρτοκινητό.

Στην περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής, όπως και γερανοφόρο όχημα της ΕΛΑΣ. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.


www.real.gr/ tanea.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X