Αρκετά προβλήματα για τον Δέλλα

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Τραϊανός Δέλλας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα για το πρώτο ματς του Κυπέλλου Ελλάδος (21/1, 17:45). Ο προπονητής του «δικεφάλου» Γιάννη Ανέστη και Βασίλη Ρόβα μετά την αποθεραπεία να κάνουν θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσουν τα χτυπήματα που δέχθηκαν στο παιχνίδι με τον Άλιμο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, ενώ ο «υπηρεσιακός» δεξιός μπακ είχε υποστεί μία κάκωση στον αριστερό προσαγωγό.

Εκτός από τους δύο προαναφερόμενους νοκ άουτ από την αναμέτρηση της Τετάρτης τέθηκε και ο Αμπλαγιέ Φαγιέ. Ο Σενεγαλέζος μέσος κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπέστη κάκωση αριστερού προσαγωγού και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις προσεχείς ημέρες.

Εκτός πλάνων βρίσκονται επίσης και οι Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος οι οποίοι συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν αύριο το πρωί στις 10 στα Σπάτα και στη συνέχεια ο «Κολοσσός» θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα.

Σχετικά άρθρα